Sabina Čudić: Danas bi mogao biti historijski dan

/ Komentari (11)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

smizla

Bojim se drugarice Cudic da smo odavno u dalekoj istoriji, a vi se svi pravite da to ne vidite!

Koel

Sve ste vi to krivi idite po skijalistima pa kacite slike po fb pa sad kukuuu sta je ovo pojma vi nemate nesposobni domacinstvo voditi a ne kanton ko ce platiti zarvarwnje federacije na 15 dana jeste normalni nece ljudi imari za kiflu a bogami necere ni vi nece vam niko porez platiti

BA

Nece gradjani svih kantona placati nesposobnost cetvorke i Fortine vlade u KS zato sto ne zele da donesu drasticne mjere iz straha od gubitka fotelja ! Neka te je stid i sram sta predlazes Cudicka !

A

Ako se tako odluci, svi budzetski korisnici odreci se bar cetvrtine plate koja se treba prebaciti u realni sektor, jer koja je logika da je lock i da budzetlije primaju svaku marku. A te pare imaju od naroda, koji nece moci zaradjivati. U suprotnom mjere nemaju veze s mozgom i sluze samo za dresiranje nebudzetlija.

Gf

Zatvorimo se u sebe Tako ćemo zatvoriti sve otvoreno Tako ćemo pobjediti zlo

Www

BRAVO GOSPOĐO ČUDIC. TREBA SVE ZATVORITI JEDINO JE TU IZLAZ ILI NAGOVJESTAJ IZLAZU

deni

OBAVEZNO UVESTI TRAZENJE POTVRDA ZA ONE KOJI ULAZE U BIH - To svi rade, samo mi budale

papac

Ma malo je dvije sedmice bolje dva mjeseca Sabinice da sve propadane kako treba.. Ovako ce mozda neko i preziviti.. Zna Sabinica da niko normalan nece glasati za takvu glupost pa fura populizam.. Ona se kao brine za gradjane..

kukac

Historijski dan smo propustili u Mostaru zbog vaše prevare birača i Mostaraca.. Ovo je palamudjevina i populizam.. Ali molim te lijepo Sabinina zna da fereracija "ima para".. Tako je i kanton Sarajevo "imao para" da bi prva vasa odluka u kantonu bila stapanje obveznica i zaduzivanje..

222

BRAVO, ZATVORITE, TREBALO JE ODMAH...

Kralj

Historijski ce biti kad ti naustis politiku i uhvatis se kucanskih poslova i prasine prljo prljava

/ Najnovije