Šabić-El-Rayess: 'Ne dajte nikakvom Schmidtu da nam kaže da Bosne i Hercegovine nema'

/ Komentari (13)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Adi

***

Леми

***

DUDEK Krivousti Njofra

Ajmo BOSANCI i BOSNJE svi koji mogu u Sarajevo BRANILI smo BOSNU krvlju nemojte da je fasista proda za ruski plin

Adi

***

Miki

Lijepe riječi su ukras!

🏆

***

Refko

Koja bosna kakvi bakraci,dabogda se raspala.drzava u kojoj 100% vladaju mafijaski klanovi.

Ona profesorica??? Halo ba!!

Deset sto pravopisnih, sto, gore, semantickih gresaka je uspjela napisat u deset kratkih redaka. Polupismena *******a shusha, a ne profesorica.

UPRAVO TAKO!!

sta si branio smradu podrumski, samo ste svercali kroz tunel, bjeazli po podrumima, i dijaspori, nesto postenih boraca drzalo linije bato vam guzove spasio za razliku od tebe dijasporac ja sam bio u ratu, vidio sam koje ste pizde, i kukavice bili, cudo da niste izgubili sve osim ovih 23% ka Adi ......................... Kroz tunel svercovalo, pa ti poslije prodavalo jaje 5-10 DM, a ja na liniji cuvam shupka da dovuce robu i poslije mi ju preproda po abnormalnoj cijeni. Isto radio i dido Aljo sa humanitarnom. Stigne humanitarna na Butmir avionom, dido jedan dio podijeli da zamaze oci UNPROFOR-u, drugi dio preproda i strpa pare sebi u padze (linafo za granate da se kupe), pa onda te pare u BOSMAL u Maleziju. Zato im nije ni bilo u interesu da se SA deblokira, zato su one jadne hrabre momke zalozili koji su presjekli vezu Vraca - Trebevic - Pale. Da mogu duze profitirat na racun opkoljenog SA. Sefer p e d e r ih zalozio! Trunuo, ne mogo istrunut!!

Nar

Naravno.samo nek srbe napada,

plin nema nista sa tim kao da nije bilo problema i

prije rata u ukrajinini

Iskreno

Niko ne kaze da nema Bosne i Hercegovine, nego nema unitaristicke. Zasto politicko Sarajevo i dalje zamislja Bosnu bez entiteta u kojoj oni odlucuju o sudbinama ostalih naroda i misle da je to normalno, dalo bi se diskutirati.

Samir

Cuj ove.....alo ba! BiH nepostoji. Imas sve podijeljeno-od elektrodistribucije,banaka,ili plin kompanija. Ovo je samo privid da je ovo jedna zemlja. Ovo je odavno iscijepano. Samo ti niko nije rekao.

/ Najnovije