Šabić El-Rayess: "Anti-bošnjacki rasizam utjecao na Schmidtove odluke, nema pravo da ponižava narod"

/ Komentari (28)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Raif Dizdarevic

Cemu cudjenje? Pa cijela EU tako misli oduvijek. On je samo dovoljno naivan da to javno kaze jer ga je ponijelo, za razliku od onih koji to misle a vjesto u rukavicama to rade vec 30 godina. Embargo na oruzje i ludjacka kosulja Dayton i stalna uslovljavanja EU i povladjivanje krvnicima, jasno govori sta misle o muslimanima BiH. I mi smo tome sami sebi kumovali.

Mostar

Nevjerojatna količina mrznje, nezadovoljstva, podmuklosti, lazi ziviu muslimanima Bošnjacima. Dosta je vasih kraja, lazi i izigravanja zrtve.

Gulliverus

Ogromna količina laži i mržnje postoji i živi u glasačima hdz politike, sada se javno iznosi ta mržnja koja se već skoro trideset godina propagira i širi unutar neke grupacije, ovim zaista pokazuju kakvi su jer na svaku kritiku fašističke politike stranke im u Krivoustog, odgovaraju napaduma, uvredama, prijetnjama. Kakvo ogavno naslijeđe!! Schmidt segregation raus!!

Bosnjo

30 godina glupi bosnjo ne shvata da mu EU nisu prijatelji, cak naprotiv. 30 godina glupi bosnjo se nada da ce EU posteno i savjesno zauzeti pravedan stav i pomoci korektno i odgovorno. 30 godina glupi bosnjo je slijep od ocitog da smo za EU muslimancine prljave i primitivne, niza rasa za roblje i tamanjenja. 30 godina glupi bosnjo svesrdno pomaze EU u istrebljenju sebe i dovodi u status Gaze, zatupčlivanjem, neskolovanjem, korupcijom, mitom i ahbablukom. 30 godina glupi bosnjo ceka da mu neko drugi rjesava probleme. 30 godina glupi bosnjo nije svjestan sta mu zele susjedi, komsije i EU. Eh moj glupi bosnjoooo

Laly Li

Cemu cudjenje? Pa cijela EU tako misli oduvijek. On je samo dovoljno naivan da to javno kaze jer ga je ponijelo, za razliku od onih koji to misle a vjesto u rukavicama to rade vec 30 godina. Embargo na oruzje i ludjacka kosulja Dayton i stalna uslovljavanja EU i povladjivanje krvnicima, jasno govori sta misle o muslimanima BiH. I mi smo tome sami sebi kumovali. ka Raif Dizdarevic Oni među nama koji se ne čude mogu stati u kutiju za nakit, koji nažalost niko ne uzima ni za praznik, a kamo li svakodnevno ! Ne čuditi se zahtijeva ZNANJE, a to je danas LUKSUZ ! Doduše, ovom dijelu Balkana "bižuterija" je oduvijek bila jedina moneta - keks umjesto rahatlokuma, uz kafu... Koja šteta !

Naprotiv ...

30 godina glupi bosnjo ne shvata da mu EU nisu prijatelji, cak naprotiv. 30 godina glupi bosnjo se nada da ce EU posteno i savjesno zauzeti pravedan stav i pomoci korektno i odgovorno. 30 godina glupi bosnjo je slijep od ocitog da smo za EU muslimancine prljave i primitivne, niza rasa za roblje i tamanjenja. 30 godina glupi bosnjo svesrdno pomaze EU u istrebljenju sebe i dovodi u status Gaze, zatupčlivanjem, neskolovanjem, korupcijom, mitom i ahbablukom. 30 godina glupi bosnjo ceka da mu neko drugi rjesava probleme. 30 godina glupi bosnjo nije svjestan sta mu zele susjedi, komsije i EU. Eh moj glupi bosnjoooo ka Bosnjo Bošnjo - škutor, srbenda si mislio, nadam se ?!

mare

Nije rasizam ako ne volis zlotvore, ubice, genocidase...pa vi muslimani ste najvece zlo koje je ikada doslo iz Afrike

user90104

VAMA MUSLIMANIMA IZMISLJENIM BOSNJACIMA NE MOZE DA NIKAKO UDJE U TU VASU GLAVU DA BEZ HRVATA NEBI VAS BILO NI U POLA.SVO ORUZIJE JE DOLAZILO PREKO HRVACKE A DA NE GOVORIM STA SU NAPRAVILAI ZA VAS MUSLIMANSKI NAROD.PROSLO PREKO MILON MUSLIMANA BOSNJAKA?? KOJU SU HRVATI DALI POMOC U HRANI ODJEVANJU I OPSKRBI ZA DALJENA PUTOVANJA PO SVIJETU.MALO MACKU GOVEDJ GLAVUSA.FUJJJJJJJJJJJJJJJ VAMA TREBA STAVITI TARABU PA ONDA KUD KOJI MILI MOJI.

mare, mare...

Nije rasizam ako ne volis zlotvore, ubice, genocidase...pa vi muslimani ste najvece zlo koje je ikada doslo iz Afrike ka mare Iz svake tvoje recenice isijava dobrota...A tek pamet - kipi! A obavijestenost: trk u Den Haaaag...

Panzer

BOŠNJE NAVIKLE DA GAZE I PLJUJU ŠO HRVATIMA,I KONTAJU DA JE TO NORMALNO?OVA *****KURA LOBIRA ZA ISLAMISTE I UNITARISTE

Milorad

Nisu vam smerali strani "Predstavnici" Predsednici dok su donosili odluke protiv Srba! Nikad da naučite da batina ima dva kraja.

bosnjaci nepostoje

vi niste narod kakva jednakost pa jos gradjanska daleko ste vi od gradjana jos malo pa nema bosne

Ako Bog da AMEN

vi niste narod kakva jednakost pa jos gradjanska daleko ste vi od gradjana jos malo pa nema bosne ka bosnjaci nepostoje

ugledna...sa prestiznog... NIKO NIJE NI CUO ZA NJU

Ali odmah je tu ¨¨anti-bosnjacki rasizam¨¨ kao da je tu neko DRUGE RASE??? I to, takvu jednu o*****u od strahovite gluparije da izvali jedna.... ¨ugledna.. sa prestiznog¨? Pa ovaj portal je dno dna, svaki put kad pomislim da je dotakao dno, on nadje nacina da me razuvjeri...

Keks i rahatlokum = jednako smece za zdravlje.

>>Oni među nama koji se ne čude mogu stati u kutiju za nakit, koji nažalost niko ne uzima ni za praznik, a kamo li svakodnevno ! Ne čuditi se zahtijeva ZNANJE, a to je danas LUKSUZ ! Doduše, ovom dijelu Balkana "bižuterija" je oduvijek bila jedina moneta - keks umjesto rahatlokuma, uz kafu... Koja šteta ! ka Laly Li<<

Nikola s velikom prikolicom

Ne čini drugima ono što ne želiš da ti drugi čine. Tako se ponašaj i ne boj se. Svaka druga varijanta je na kraju gubitmnička.

Kme kme kme

Nije rasizam ako ne volis zlotvore, ubice, genocidase...pa vi muslimani ste najvece zlo koje je ikada doslo iz Afrike ka mare A bogozderni pagani jadne hipi zrtve jos od 1 vijeka nove ere

.I.

ka Ako Bog da AMEN Krscanska iredento. Nema nacije iz religije, nisi jevrej.

Guest

Vi ste ****a u redakciji Mars stoko potlačeni.

Koel

Nije rasizam ako ne volis zlotvore, ubice, genocidase...pa vi muslimani ste najvece zlo koje je ikada doslo iz Afrike ka mare mamu li ti ***** fasisticku

idi obuci nanine ukisle dimije

i nerazbacuj se pojmovima koje ne razumiješ, po tur čena kr ma čo u žuto ofarbana! da vi niste crnci ili žuta rasa osim što ste po tu rice?

071

Zanimljiva je činjenica iz istorije koja podrobno opisuje kako su se okorjeli fašisti zgražavali i povraćali nad zločinima hercegovačkih ujaka i njihovim kreativnostima u ubijanju, silovanju i maltretiranju stanovništva u II svjetskom ratu. Dakle, oni koji su izmislili i patentirali fašizam i sve vrste moderne segregacije su s gađenjem posmatrali i s gnušanjem se tjerali da vide kako postoje i gori od njih koji su držali i danas poznate konc logore, krvoločniji, zatucaniji, primitivniji i zlom zadojeniji i od njih samih! Eklatantan primjer da to i danas negdje postoji i u punim kapacitetu živi je ovaj smrdljivi retard koji uporno piše komentare ovdje pod nadimcima Mostar, Gh, Db, Ivan i milion ostalih koje upotrebljava. Kakva li je samo pustoš i gnoj u glavi tog degenerika, neopisivo. Fascinantno kakav izrod ljudske vrste i koji glupak, da čovjeka jeza uhvati s kakvim zlom obitava u istom komšiluku. Lijepi Tito, Božiji poslanik na ovim prostorima uistinu!

Proximus11

VP Schmidte čitaš li šta ti ovi finansijeri pišu??MTJ.

Ccc

BOŠNJE NAVIKLE DA GAZE I PLJUJU ŠO HRVATIMA,I KONTAJU DA JE TO NORMALNO?OVA *****KURA LOBIRA ZA ISLAMISTE I UNITARISTE ka Panzer -u- naviklo na prodavanje arijevskog rasizma i laganje da su jevreji koji imaju naciju iz religije. Rac ku ti pa *****j pagane.

Fuj pagane

po tu rico rasist ička smrda ljiva! ka idi obuci nanine ukisle dimije Pokrste na latinluk vla ski razapni se na dvije letve ko ona jevrejska *****cina koju bogom zoves ******m ti kamen i maslinu u ***** rascvali.

Fuuuj

VAMA MUSLIMANIMA IZMISLJENIM BOSNJACIMA NE MOZE DA NIKAKO UDJE U TU VASU GLAVU DA BEZ HRVATA NEBI VAS BILO NI U POLA.SVO ORUZIJE JE DOLAZILO PREKO HRVACKE A DA NE GOVORIM STA SU NAPRAVILAI ZA VAS MUSLIMANSKI NAROD.PROSLO PREKO MILON MUSLIMANA BOSNJAKA?? KOJU SU HRVATI DALI POMOC U HRANI ODJEVANJU I OPSKRBI ZA DALJENA PUTOVANJA PO SVIJETU.MALO MACKU GOVEDJ GLAVUSA.FUJJJJJJJJJJJJJJJ VAMA TREBA STAVITI TARABU PA ONDA KUD KOJI MILI MOJI. ka user90104 Pagancine koja se imitira jevreje jer zdere les jednog. Jevrejska porugo 2000 godina.

Kiki Smit i njemacka bolest

Schwull kao i svaki pravi nacist.

Patriota

Svi oni koji vole BiH, bez obzira koju stranku simpatisu, preporucujem da procitaju tekst, koji je objavljen 23.12.2020 na portalu istraga.ba , Naslov teksta: "Berlin u saradnji s Moskvom: Njemacka rusi Inzka da dovede Schmidta" Kad ovo procitate, slika ce biti jasnija, sta se valja iza brda

/ Najnovije