Sa zalaskom sunca i akšamskim ezanom nastupila Nova 1444. hidžretska godina

/ Komentari (8)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

U jednoj recenici:

aksam, ezan, hidzra. Imat cete vi gradjansku al u curtzu. Nije niko budala - ovo ne da NIJE gradjanska, nego je dzamahirija.

Hercegovac u Bosni

Sretnu i berićetnu novu hidžretsku godinu!Svim ljudima ,sve najbolje!

Strašno

O cemu vi to

Još jedna rečenica

aksam, ezan, hidzra. Imat cete vi gradjansku al u curtzu. Nije niko budala - ovo ne da NIJE gradjanska, nego je dzamahirija. ka U jednoj recenici: Kaži to Njemačkoj, Danskoj, Poljskoj... svim članicama EU, sve građanskim državama, u decembru mjesecu, kad budu čestitali njihovi predsjednici vjerski praznik Božić. Optuži ih da su talibani. Boga ti.

Ne smeta meni da se cestita, meni...

Kaži to Njemačkoj, Danskoj, Poljskoj... svim članicama EU, sve građanskim državama, u decembru mjesecu, kad budu čestitali njihovi predsjednici vjerski praznik Božić. Optuži ih da su talibani. Boga ti. ka Još jedna rečenica ..........smetaju te tri rijeci. Kad u zapadnoj Europi koju ti pominjes politicr cestita Bozic i Novu Godinu, on to ucini na oficijelnom jeziku svoje drzave. Je li shvacas razliku, ili ne, pa da ti pocnem malo skicirat? A necu dalje o tome koliko je primjereno u Europi cestitat ....ovo? Ima za to Azija i Afrika, zar ne?

No name no name

SVIM MUSLIMANIMA SREĆNA I BERIĆETNA NOVA HIDŽRETSKA GODINA

No name no name

aksam, ezan, hidzra. Imat cete vi gradjansku al u curtzu. Nije niko budala - ovo ne da NIJE gradjanska, nego je dzamahirija. ka U jednoj recenici: BITNO JE DA NEĆE BITI ČETNICKA NI USTASKA. IMA DA VAS NEMA .OSVETA JE NAJSLAĐA

No name no name

***

/ Najnovije