Rusmir Isak: Nisam unaprijedio sina Redže Kahrića i sad montiraju istrage protiv mene i porodice

/ Komentari (12)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

***

***

Nadimak..

Rule,vjerujemo ti a u cilju da ti vjerujemo 100% polazite snimak nadzorne kamere od sinoc! A ne radiiii...a joooj...ma haj opet ti vjerujemo sve,nema veze sto si slagao.

IKS

Dva babina debila kontaju da im prolazi fora jer su Boga za m. uhvatili! Strava i uzas!

RadioSa: Koliko su vam Isaci platili???

Samo želim da se jedno jutro probudim i da u ovoj zemlji na odgovornim mjestima ne sjede takvi degenerici kao što si ti, tvoja degenerična braća i tvoj retardirani sociopatski otac. Samo želim da me nije više stid što sam ostao živ poslije 4 godine učešća u ratu u kojem sam časno i pošteno nosio oružje i pucao na iste takve glupane kao što sam bio ja s druge strane jer ste VI, takvi kao TI, sociopatski degeneriče rezultat te naše borbe, gubitaka, smrti, obogaljenosti i nesreće. VI, takvi kao TI, sa sve tri strane ste rezultat nečega za šta smo MI bili spremni dati živote, a najbolji od nas ih i dali. Na svim stranama, bez razlika. VI ste rezultat te prevare. Samo želim da nisam doživio da VAS gledam na slikama po portalima, neljudski, nemoralni, bestidni sociopatski otpade! Samo želim da neka sila ovde baci atomsku bombu i da i vi i mi nestanemo s lica ove planete poslije ovih 30 godina, smeće neljudsko s kravatama, sa sve tri strane! FUJ!

CITIRAM Bosnu bez sna:

Zbog ovakvih u Beogradu i Zagrebu, zbog ovakvih iz Gruda, sa Pala, iz Spahine, zbog ovakvih s obale Radobolje, Poljina i iz Laktaša, ubijena je Jugoslavija, komadana Bosna i Hercegovina. Ubijene generacije, preživjeli- živi mrtvaci. U umobolnim, namještenim, iskonstruiranim bratuubilačkim ratovima. Rat je nastavljen drugim sredstvima. Roblje bježi na Zapad ili umire u sablasno praznim zaseocima, selima, gradovima. Klan, Famiglia Isak, zakonit je i logičan proizvod 34 godine urušavanja političkog, kulturnog, ekonomskog, civilizacijske entropije. Svi smo gubitnici i poraženi, samo je šljam polusvijeta, nepismenjačka, trogloditska bagra i ološ pobijedila i trijumfirala. Na svim stranama: preko bezbrojnih grobova, mrtvih gradova, žrtvovane mladosti, ubijene budućnosti. Na svim stranama. Svi smo žrtvovani da bi ovi i ovakvi vladali i demonski nam se cerekali u lice, nama i našim mrtvima: sa bilborda, portala, televizija, novina, streaminga. I kad bi smo napokon shvatili da smo jedno- za početak, u tom jezivom porazu. I uklonili, svi, na svim stranama, ovaj šljam jednom zauvijek. Tada bi, ali samo tada, bilo nade za sve nas.

nasvasta

Mene je stid realno školovane tvoje generacije.

Polu čovjek

E, pazi slike, reko bi čovjek... a kad tamo.

***

niko i nista to ste vi. Skorojevici vez dana skole ah da imate kupljene diplome sa qita univerziteta. P***

***

***

MrziteljPDA

Eto ja ću da ti vjerujem samo pokaži snimak sa video nadzora benzinske pumpe!

MUJO

ZAŠTO TO SADA GOVORIŠ KADA VAM JE VOĐA U

JOZO

Porodica. Kriminalaca siledjija polupismena i primitivna! Je.ala vas Trojka koja vam je omogućila da radite ova s.anja

/ Najnovije