Ruski ambasador treba biti proglašen nepoželjnom osobom u BiH

/ Komentari (14)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

111

P U N A P O D R Š K A

JA1

Ma jok, treba mu dati medijski prostor da nas ubjedjuje kako ono nije rat u ukrajini

Adiemus

Bih nece uci u nato bez 3 clana predsednistva. Gospodine Kalabuhove pomozite srpskim dobrovoljcima da se prebace do krima sa par dana obuke i sprmni da rjesavaju nepravdu.

Mare

mozes ga proglasiti nepozeljnim na 23% bosne...u ostalom delu je prijatelj a nadamo se da cemo uskoro imati samo jednog ambasadora za Srbiju u istorijskom granicama i to u Beogradu!!!

Sta,jos je tu

Zar taj smrad nije protjeran iz BiH ? O jadna zemljo,pa istjerajte ga i prekinitr sve odnose sa rusijom,jer osim zla otuda ne dolazi nista dobro.

Guest

I to sto prije nepozeljnom životinjom proglasiti. Rusima opcenito zabraniti ulaz u BiH. Isti su ovi nasi genocidasi vlaski!!!!!!!!!!!!

Peoglasiti Bookira nepozeljnim

i poslati ga sa Sveubijom u Turkie

che

PROTJERATI ! On je neprijatelj Bosne .

Izgubljeni tukmak

Jadan covjek se izgubio u Bosni lazima srposkih cigana pa nezna sta lupa

Znaci jos je tu

Zlocinac iz zlocinacke zemlje jos je tu zalosno,zalosno da mu bar rezidenciju nisu gradjani gadjali govnima kad politicari mu nemogu kazati sikter u roku od 24 sata.

Slava Ukraini

Istjerajte ta trica iz Bosne !! I neka sa sobom ponese kosti ruskih vojnika koji su izginuli u napadima na Sarajevo devedesetih godina a cije koscurine leze u blizini grada …

Bosanac

Zivotinja ruska ko i srpska

SAMO TI LAJ I PRIZIVAJ

Zivotinja ruska ko i srpska ka Bosanac ne bi li ti Vadimir 'zazdio' stagod hipersonicno. Ove svinje iz radiosarajevo.ba, tvoji zastitnici ce zajedno s tobom u prdekanu.

Hugo

Ne znam sta se ti petljaju uz bijela svijeta. Pobjeglo u mir, uredjenu zemlju, sve moguce imaju u jednoj predivnoj i stabilnoj drzavi pa zakuhavaju za ovu sirotinju i bijedu. Nece doci u pomoc ako se sta dogodi nego ce siti i u toplom 'brinuti'. Mars

/ Najnovije