Ruski ambasador otvoreno prijeti: Imamo pravo reagirati na ulazak BiH u NATO

/ Komentari (23)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

SR

mars iz bosne konju

gdje je vijest

o napadu pit bula na KOsevskom brdu?

ты будешь играть на рухо, как играет амер!

.

robot

niste vi nama prijateljska zemlja

Broj 1

Meksiči predsjednik Porfirie Dias, nekada davno bir vaktile, kada su ga upitali što je prepustio bez riječi, bez metka Texas Americi, rekao je "Bog je tako daleko, a Amerika tako blizu" pa vi vidite.. Amerika je već tu :D

Budeš

ti igral kak ti Biden zbori!

papac

Pa kako to kad ste miroljubivi prosperitetni i tolerantni niko nece s vama.. Svi bjeze od rusije

ZIZI

I ti a I Karl Bildt ( srpski ljubavnik I prileznik!) mozete da odhebete u MP3. Biti ce onako kako Biden kaze!

23

DABOGA TI ZADNJI GOVOR BIO...

Vasa reakcija moze ostati samo vama

Iako imate pravo na reakciju isto moze ostati samo u Vašim okvirima, nemate pravo prelijevati reakcije na BiH... Hvala i lijep pozdrav ..

Buhahaha..ha

Za početak, mogli bi Rusi dati makar neki kreditčić PC-u, a ne da F Bosne i Hercegovine mora kupovati hidrocentrale na Trebišnjici da PC totatalno ne potone....

hrkljus

koliko su fini narodi rusi i srbi da niko nece sa njima toliko o njima

Handrija

Samo si u jednom zahebo.Nato je vec u BiH.

Guest

Guest Fuj ljigavog Bilda spominjes rugobu u pameti i izgledu. Kakav je takvu je i zenturacu nasao. Nisi ni ti nista bolji nego onaj pjano tvoj predhodnik. Prestanite se mijesati u BiH i naginjati na pravoslavce bosanske.

ohO

Sikter!

Yeah Band

Nemas ti nikakva prava ovdje. Nemas nista sem budale koja misli da ces mu ti dati imunitet. Srbin ti ovo porucuje, odjebi od BiH!!!

Komentar

Mi vala odosmo u NATO a vi reagirajte kako znate i umijete до свидания друг

Istina

Pokušajte kurkov!

prevod je uzasan!

Ruska ambasada podhitno treba promijeniti prevodioca! Ovo je sramotno da ovakva izjava izadje iz jedne ambasade! Koja je pri tome iz iste jezicke porodice! Strasno!

".. ovo mjesto je vakantno.""

Vakantno!? Sta uopce znaci vakantno? Iz kojeg je to jezika? Otkaz prevodiocu momentalno!

Sunce

Imas pravo pojst govno!

JOSE

NPONAPASES NAM SE JAJA

haso

sveje reko ovaaj ruski abasador.njega trebavprocerat

/ Najnovije