Ruski ambasador: Nama ne smeta da BiH uđe u NATO. Nije prijetnja, možda upozorenje

/ Komentari (19)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Minksovaca

Protjerati ovog fasistu. Kada se rusija raspadne ovom ce biti suđeno.

Prrravoslavni otpad

Iz Bosne ce NATO slati atomske bombe na Rusiju, a nece iz Litvanije,Latvije,Estonije,Poljske Slovacke, Madzarske,Rumunije, bugarske ili Turske ? Lazljivi Ruse.

SVOJ POS'O !!!

Jes'cuo !!!

Ljiljan

Zar stvarno ne postoji niko da proćera ovog krmka iz BiH?!Meni posrana ruska ambasada ne treba niti planiram ikada da idem tamo a vjerovatno I 95% stanovnika BiH

Odlican komentar

Iz Bosne ce NATO slati atomske bombe na Rusiju, a nece iz Litvanije,Latvije,Estonije,Poljske Slovacke, Madzarske,Rumunije, bugarske ili Turske ? Lazljivi Ruse. ka ——_____ On vise ne zna sta govori. Ovaj komentar je odlican. Eto kao BIH ce biti projetnja a ima duolo blizih drzava. I zasto bi neko imao rakte okrenute na Rusiju, kakva je to paranoja? Evo, cijeli svijet je pokazao da mozemo bez Rusije. Zasto bi nekome bas tiko bila interesantna Rusija. Zivite mirno, ostavite druge da zive.

Vaša ekselencijo

dok god Srbi žive u svojoj Bosni, ,Bosna nikad neće ući u NATO. Eventualnom podelom HB bi usla u Nato kao deo HR, Dzamahirija sa 23% teritorije bi probala ući ali u Hrišćanskim organizacijama nema mesta za države bolesne religije

Realno

Na stranu suplja prica gosta... Mene samo zanima zasto Senad uvijek daje prostora neprijateljima ove zemlje... Nadam se da je samo zbog para tj gledanosti

sfdfssdfd

koji moron

pa znaju rusi kako treba

sa sda i groodžanima isilovcima, bravo rus!

Vaša ekselencijo

Vaša draga i mila ekselecijo, mislim da samo Vi i mi bosanski pravoslavci nadamo se da možete pobjediti u Ukrajini... Ali kada razumno razmislim... Vi ekselencijo ovaj rat ste tako brutalno popušili... Sve one šarene laže, da ste sila, sad smo napokon shvatili da ste obična karina... Postoji samo na ovoj planeti jedna sila, a to je Kina. I jedna jedina super sila USA!!! A vi ste u ravna sa Pakistanom ili Indijom.. I oni imaju atomsku... Vaśa ekselencijo, SLAVA UKRAJINI, SLAVA HEROJIMA! SMRT NEPRIJATELJU!

MRŠ KUĆI OKUPATORI!

Milovan Bjelica Načelnik Sokoca otjerao EUFOR s dječjeg igrališta i parkinga osnovne škole: "Prije da su uspjeli da nas podsjete na rat, nego da osjetimo sigurnost"

SRPSKI SVET !!!!!!!!!!

Bjelica je apelirao da za provođenje misije EUFOR nema razloga da plaši djecu, kao ni da paradira ulicama. "O sigurnosti naših ulica brine Policija Republike Srpske", kaže Bjelica.

putuj waliiiiiiiiiiiiiiiii,,....

Ruski izvori tvrde da je ubijen u utorak, čim je stigao u Mariupolj Međutim, ruski mediji samo su dan kasnije objavili vijest da je Wali ubijen. "Kanadski snajperist Wali, prozvan 'najsmrtonosnijim snajperistom na svijetu'. Ubile su ga ruske snage samo 20 minuta nakon što je krenuo u akciju u Mariupolju", napisala je ruska propagandna stranica na engleskom jeziku

Popusi nam qurac rujo!

.

@Ljiljan

Zar stvarno ne postoji niko da proćera ovog krmka iz BiH?!Meni posrana ruska ambasada ne treba niti planiram ikada da idem tamo a vjerovatno I 95% stanovnika BiH ka Ljiljan Pogotovo xato śto ti živiš u dijaspori

@Odličan komentar

On vise ne zna sta govori. Ovaj komentar je odlican. Eto kao BIH ce biti projetnja a ima duolo blizih drzava. I zasto bi neko imao rakte okrenute na Rusiju, kakva je to paranoja? Evo, cijeli svijet je pokazao da mozemo bez Rusije. Zasto bi nekome bas tiko bila interesantna Rusija. Zivite mirno, ostavite druge da zive. ka Odlican komentar<< Rusija nam nije važna i mi ne koristimo Ruski plin

333

A nama, zajedno sa ostatkom svijeta, uopšte ne smeta da Rusija bude vojno poražena. Ionako već postajete klijentska država Kine :). Big Russia, my ass. A ovaj posljednji Surkovov performans ruskog fašizma, pa to ne prolazi ni kod male djece.

Bosanka

Povampirwni klonovi hitkera i staljina u jednom. Ja bih radje pod amerucku cizmu nego pod cizmu iskompleksiranog patuljcica putina i njemu slucbe. Sto su se ufuralu ovi nadi putincici.

Sarajka

Tacno bih se prepala kada slusam ovog lika, a onda se sjetim Skake i onog ludjaka Memica, i ko je sve BiH ambasador u svijetu, pa mi sega. Debil! Dobio pet minuta paznje da lupeta.

/ Najnovije