Ruski ambasador Kalabuhov poslao posebnu poruku za sve građane u BiH

/ Komentari (24)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

TNT

Ruski ambasador Kalabuhov poslao posebnu poruku za sve građane u BiH ... ti svoje poruke mozes samo Dodiku i Covicu slat, eventualno Milanovicu. Vecina gradjana iz BiH bi bili najsretnija da se spakujes i prvim mogucim letom da se vratis tamo odkle si i dosao. Poslao si ti nama dovoljno poruka tako da smo i mi ovakvi glupi skontali ko si ti, i kave nam to poruke saljes.

che

Ali mi vas nismo pozicionirali kao prijateljsku zemlju .

Objektivan i nepristran

Covjek je u ovoj izjavi sve dobro rekao.

Слава Україні!

Слава Україні! Слава Україні! Слава Україні! Слава Україні! Слава Україні! Слава Україні! Слава Україні! Слава Україні! Слава Україні! Слава Україні! Слава Україні! Слава Україні!

Genocidasi

Marš džukele genocidne ubice djece .

Bosanac

Lijepe riječi su ukras!

Nikolica s prikolicom

Ako ćemo pošteno jedino su Hrvati iskreni europejci. Pustimo na trenutak međusobne odnose i vijet ćete da je ovo istina. EU i NATO su Hrvatima nešto samo po sebi razumljivo, ito bez fige u džepu. Ostala dva naroda ipak imaju i neka druga očekivanja. Jedan manje, drugi više. Nećete od njih nikad čuti osudu ruske invazije (Srbi) ili osudu Erdoganove blokade finskog i švedskog članstva u NATO(Bošnjaci). Posebno me čude Bošnjaci, jer mogu nešto slično doživjeti kad jednoga dana i BiH bude blokirana.

hmmmmm

Ne veze nas neka ljubav za NATO ili Amere. Namecu nam pedeske parade i nemoral. Mi smo protiv Rusa jer otvoreno podrzavaju separatiza. U BH. Da se malo drukcije pozicioniraju, okay s Rusima bio bi okay.

Miki

Gosn ambasadore, samo recite sta vam treba tu smo

Guest

*** vas za sva vremena. Mozete samo suradzivati sa Smrdijom, gdje su ista genocidna g*vna, kao vi!!!!!!

HashimQ

Vi nama prijateljska zemlja, e deder nam ga onda onako po prijateljski počamunjajte. A u ovi Genocidaši sa vama skupa. ***

JA1

Mrs, kratko jasno

Bosanac

Gosn ambasadore, samo recite sta vam treba tu smo ka Miki picko jebo ti ovaj rus mamu kuju smrdljivu srpsku poganu a ti njemu zivotinje miki jebo ti ja krst i slavu smrdljivu zivotinjsku srpskuokupaj se miki smrdis harant lajes iz Smrdije pogane

Bosanac

Lijepe riječi su ukras!

X

Lijepe riječi su ukras!

Zuhdija

I Turska je prijateljska zemlja :-)))) Slomi se od brige za nama…

Miki

*

Robot

Odjevi ba, sta si nas se svezo

Hahaha

*

Azazel

*

Slava Ukrajini I Bosni, smrt pravoslavnom fasizmu

.

Bosanac

*

Ne

Ne treba , uvijek se vise boljelo govno icizma za zapada, od austrougarske, ndh, i sada nato.

Nikolica s prikolicom

Mislim da je NATO već u nekom obliku u BiH i na onakve izjave morao odgovoriti NATO. Pored ove izjave ambasadora čujem i izjave drugih ambasadora kad je u pitanju BiH. Sve su one "miješanje u unutrašnje stvari". Takva vam je država, štaš...

/ Najnovije