Ruski ambasador: "BiH sama odlučuje hoće li ući u NATO, ali ako uđe..."

/ Komentari (52)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Sarajevo

Ko se vas još bolji smrade fašistički. Dolazili ste i 92 pa su vas pokopali ko krmad u vojkovicima. Slava Ukrajini Smrt rusiji

Azov

Welcome to hell

Juka

*

Specijalna operacija

E dobar vam ta specijalna operacija kad ste izgubili 14000 vojnika i 5000 vozila. I Hitler bi vam pozavidio.

ArBIH

Lijepe riječi su ukras

BBB

Hahahahaha........... Mrš u Rusiju ! Nemaš ovdje šta da tražiš !

Fuj

Crko dabogda

Velika BiH

Samo dodzite da vam se*o. ka ArBIH *

Bosanac

Mrs iz Bosne ruski Fasisto prijeti laje zivotinja

N

* vama svima *. Ti se imas mjesati u tudje stvari i govoriti sta i kako. * zajedno sa ovim rusofilima. Mrs *. I treba vas *sa zemljom u 10 vijek vratiti

RuZi

Znaju samo izazvat katastrofe kao: 1) Staljinizam 2) Černobil 3) Istočni blok.

Voksal

Sta se ti k.rcis, ko neka sila. Imamo i mi KJP RAD i GRAS. pa jarane napadni. A nedao ti bog da se ovi iz javih i drzavnih suzbi ukljuce. Njih ima najvise. Tek bi onda osjetio gnjev vatreni.

Šta je Mile

Pita `vamo jedan, znaš amsadore zovu li što na BBC tvog glavnog šefa Russia's bloody dictator??? Što li Bože????

Šta je Mile

Pita `vamo jedan Pita `vamo jedan, znaš li amsadore, što zovu na BBC tvog glavnog šefa Russia's bloody dictator??? Što li Bože????

Psihijatrija

Kaže ambasador: "Nismo mi u ratu sa Ukrajinom. Rat se objavljuje službeno. Diplomat ide u Moskvu, u Ministarstvo vanjskih poslova Rusije, donosi notu i kaže evo, vlada Ukrajine je odlučila da vama objavi rat. To je rat. Za nas je ovo specijalna vojna operacija", kazao je Kalabuhov.___ Dakle čovjek pati od fašističkih deluztija. I Hitler je mislio da čini uslugu čovječanstvu što je pobio 5 miliona Jevreja. Tako evo i Putin misli da čini dobro djelo. Imaju li oni u Rusiji neke psihijatre, nešto tako... terapija...

Miki

Lijepe riječi su ukras

Lj8ljan

Zar *

Miki ne konta

Bih nikada nece uci u nato bez saglasnosti 3 predstavnika od 3 konstitutivna naroda. Ili ce opet biti krvi do koljena zbog mudzahedinakog pokusaja da naprave unitarnu bosnu ka Miki _____ Dragi Miki (Ruski plačenik) pa to i jeste fol, to što će sva tri predstavnika naroda potpisati. Samo ti to ne kontaš još... Plaćeni su da prave probleme sva trojica, a kad budu plaćeni da se pomire, pomirit će se. A to će biti uskoro dragi Miki, žao mi te ostat ćeš bez plate hahaha. Ali čuj, možeš onda intenzivno raditi na pomirenju.

HAHAHAHA:::HA

Bih nikada nece uci u nato bez saglasnosti 3 predstavnika od 3 konstitutivna naroda. Ili ce opet biti krvi do koljena zbog mudzahedinakog pokusaja da naprave unitarnu bosnu ka Miki _______Ti to ozbiljno???

Juka

Ma kome cete vi ruska pascad odlucivati o tome koja ce zemlja u nato a koja nece.

sewe

isto kao sto rs nikada nece biti drzava

Hamza

Bih nikada nece uci u nato bez saglasnosti 3 predstavnika od 3 konstitutivna naroda. Ili ce opet biti krvi do koljena zbog mudzahedinakog pokusaja da naprave unitarnu bosnu ka Miki Isto kao pokusaj odcjepljena genocidnog entiteta bez saglasnosti sva 3 naroda.isto kao sto rs nikada dok je svjeta nece biti drzava.

Covjek

Rusko govno jos i prijeti kao da je BiH ruska prcija. Gad jedan drski !!!

lemi

Vidiš ambasadore... Sve je otišlo u hurac kako vam dadoh onu ukradenu ikonu... Jbga..

Obvezno

Obvezno uci u NATO savez,a ovu rusku budalu i cijelu ambasadu izbacit iz BIH.Sta ce nam krvoloci,dosta sta imamo srbiju,hrvatsku dodika i covica.Istjerat govna.

lol

Protjerajte ovog idiota!!!!

MRSH RUJO!!

.

Aa

DABOGDA TEBI I RUSIJI TE RIJECI BILE ZADNJE U ZIVOTU

gost

Zar ova izjava nije dovoljna da se ovo govno protjera?

Plavi

OBJAVIO R A T BiH ako ona napravi BILO ŠTA što se rusima=srbima ne sviđa.

Gost

Kreten nad kretenima. Odvratniji lik nije bio u BiH od 95.

Brulee

Nije mi jasno, oni bi da kontrolisu sada koga stignu jer eto ono zasto da ne. Okruzeni su NATO drzavama ali eto od svih drzava Bosna je drzava koja pretstavlja prijetnju, ma daa...

Guest

*mu se momacki, na *facu. Treba ga u *otpratiti i *i onda *nahraniti.

tonk19

*. Sjašite vi rusi od BiH. Čuj, prijetnja njima ako BiH uđe u NATO. J...te Dodo i ti njega. Najveće zlo za nas Bih ste vi rusi, vi ste nama prijetnja već 30 godina i mjesate se u naše živote i nedate nam nikako naprijed. Ali nije vi rusi nećete dobiti izlaz na more niti preko Neuma niti preko CG, to zaboravite.

Difo

Bože sačuvaj, al' se brukamo kao država na svakom koraku. Odgledah ovaj intervju i ne mogu da se načudim gluposti i primitivizmu voditeljke. Ona se ponaša kao da intervjuiše "nekog' zadrugara", a ne ambasadora jedne zemlje, bez obzira odakle dolazi i insistira da joj on javno kaže ono što neće i ne smije. Idiotkinja !

333

Hahhaha. U ovom trenutku bi me više brinulo da Kambodža ima kakvu primjedbu. Na koji put se dala Rusija, pitanje je hoće li biti do kraja godine. Živi primjer kako se autoritarni korumpirani sistemi prospu kao riža kada sve nije cvijeće i ptičice, i kada te narodnjaci i konzervativci po Evropi više ne ubjeđuju kako si najpametniji i najljepši.

haso

sta prica.ovaj rusku cigan mrs

Deba

*rusko!!! Marš iz BiH!!! Ti se nasao nama da nameces gdje cemo ici a gdje necemo? Drzava vam propada, uskoro ste Sjeverna Korea jadovi jadni. Cijeli svijet vam je okrenuo ledja.

Prdonja

Rusi *,ne bojimo vas se.Uči ćemo u NATO....Pokazali ste da ne znate ratovati..

Godina 2022-a, i glavni prikriveni izvor manipuliranja rapaljivanjima nasilja i smrti po svijetu

Lakovijerni Biden, Putin, Amerikanci, Rusi, Ukrajinci, Njemci,Turci, Francuzi, Mađari, Rumuni, Bugari itd i njihova naivna djeca (poput cjepanica) potpunono nesvjesni muljaža smrti koje im prikriveno i lukavo nekoliko milijuna stanovnika srbije zameću, pripaljuju, zakuhavaju, i podmeću kao u Beogradu prstići perfidnih nevidljivih i nečujnih malih monstruma i njihovih još mračnijih roditelja dok lupkaju po tastaturama računara emitujući informacione spletke zabluda i smrti prema Internetu koje kad neko hiljadama kilometara daleko u svijetu ugleda u monitoru svog računara izaziva efekte na mentalni sklop posmatrača da recimo potpuno nesvjesno uzme pištolj i upuca svog komšiju.

KOBAC

PROTJERAT KAO ŠTO IH JE TITO PROTJERAO, KOME ON PRIJETI.

Slovak

Drago mi je da ste se ujedinili u komentarima,ima nekakvog napretka BiH u srcu

Jokis

PA jel si ti normalan. Znas da je Bosna kad se ispegla vece od te tvoje Rusije.

Patriot

Briga tebe hocemo li mi u Nato ili ne!

Jos je tu

Sta zar je ovo smece jos u BiH ? Mislio sam da ce mu se dati 48 sati da napusti BiH on i svi sluzbenici u njegovoj ambasadi.Sta ce ambasada u BiH,je li ikad ista doslo dobro iz rusije,prekinut diplomatske odnose jer sa rusijom netreba imati nikakvih odnosa.

Mato

*te dodik i ti njega familiju **

Amko

Pas koji laje ne ujeda.Mi ćemo ući u nato i evropsku uniju.Frustrirana ruska g.o.v.n.a.

@Jokis

PA jel si ti normalan. Znas da je Bosna kad se ispegla vece od te tvoje Rusije. ka Jokis Ne ko Rusija nego ko dve Njemačke

Maktub

OBJAVIO R A T BiH ako ona napravi BILO ŠTA što se rusima=srbima ne sviđa. ka Plavi Rusi su Rusi, Srbi su Srbi, Madjari Madjari, itd. A ti se vrati u skolu. Ah da a vi ste ?

Alen

Ti da valjaš smradu, nebi te u Bosnu poslali da budeš ambasador

JA1

Ja napisao da ga ne treba otjerati nego mu dati medijski prostor da nas moze lagati da tamo nije rat a ovaj SDAovac sa portala izbrisao moj komentar. Sad neka mi neko kaze da ovaj ludjak sto ostavlja po stotinu komentara nije na zaposlen portalu

Objasnjenje za bosnje

Naravno da je ovo specijalna operacija, jer kad bi ukrajina objavila rat rusiji, tada bi prestala i postojati. I oni to vrlo dobro znaju, zato i ne objavljuju rat, tek bi onda vidjeli pravu snagu ruske vojske. A ovo sad je svega 20% njihove snage.

/ Najnovije