Ruska ambasada u Sarajevu o "otvorenim lažima" i odnosima Rusije i BiH

/ Komentari (13)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Juka

Niste vi naši prijatelji niti cete kada biti. Što se tiče Bosanaca vi ste za nas obične fasiste i kao takvi ne trebate ovom svijetu. Živjela Ukrajina

Habuhabuhabu

U nas nije bilo oružanog sukoba već je bila agresija. Nekada su Rusi imali najbolje lingviste i znali pravo značenje riječi i pojmova, a danas se druže i savjetuju sa Dodicima. Sami pali, sami se ubili.

Govno ostaje govno

Ma marš!

Army BiH

Ja znam kolika je vasa humanost bila u ratu.slali ste dobrovoljce da ratuju protiv nas,a to sam se svojim ocima i usima uvjerio na igmanu.

Dragi rusi

Došlo još 10 dronova iz Turske želimo vam brzu smrt.

dragi rusi,

Слава Україні!

Hercegavac u Bosni

Samo mir I tolerancija, rusi I ukrajinci su vezani I zato je ovaj rat jos tragicniji.

dragi rusi

"Srbija se danas pridružila osudi napada na Ukrajinu u Ujedinjenim nacijama. Nismo to smjeli zbog historije da prešutimo. ", rekao je Vučić. Dakle dragi rusi.... Šta reći osim SLAVA UKRAJINI

svaka čast ruskom vodstvu i

velikom ruskom narodu! živjeka vječna rusija!

Porfiricus Geneticus

Слава Україні!, Fuck you Russians, your embassy is an enemy embassy!! Take yous puddle Dodick and get a hell put from our country!!! Sikter!!

hakija meholjić je bio veliki čovjek i pošten hinsan za razliku od

islamskog fanatika alije koji je svjesno žrtvovao svoj narod da bi ostario svoju islamističku deklaraciju, u paklu gorio, zemlja mu živkovićeve kosti izbacivala! amin! https://www.youtube.com/watch?v=T_Yg6PxpTTs

Soko

Ma marš govno jedno Šta čekaju sarajlije istjerajte govno iz sarajeva

Ljiljan

Nikakva svrha je da bude posrana ruska ambasada,ja I još 3 miliona drugih nikada nećemo ući u tu ambasadu a komoli bijednu rusiju!Najbolje proćerat ta govna I ovu kuću dati za potrebe beskućnika ili tako nešto!

/ Najnovije