Ruska ambasada na Facebooku poručila Bećiroviću: Dobrodošli u tim "ruskih igrača u BiH"

/ Komentari (9)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Habuhabuhabu

Kod nas su "ruski igrači" sinonim za "ruski koljači". Oni se ne znaju igrati. Mnogi su to osjetili na vlastitoj koži. A kad vam još iz ambasade dostavljaju te civilizacijske recepte, onda tu pogotovo nije riječ ni o kakvoj igri.

Mythbuster

"Hvala, dobro i vi nama došli, u zonu odgovornosti 10. Brdske brigade ABiH.

Nick

Samo oštro Denise...

Rusi nacisti 21 vijeka Z savremeni kukasti krst

Koji svima podmecu saku neonacistickog jada po imenu Azov koje bi dobra policijska racija rastjerala? Nacisti su kao i sotonisti-jako uska nisa u kontrakulturnoj nisi. Za razliku od Dugina koji je usisao sav korpus mitologije i vjerovanja koji je proizveo naciste 1920ih i prilagodio ih ruskom apokalipticnom mentalitetu.

che

**** Rusku ambasadu ! Oni su se dosada pokazali kao neprijatelji BiH ?

224

AGRESORIIIIIII...

Gh

Kako vam ga ruje fino i kulturno spustise, a nepismeni bosnjacki novinarcici jos uvijek to nisu skontali, pa napisu: "ne znamo sta su time mislili". Hahaha hocete da vam ja objasnim, zinite da vam kazem.

Adi

Lijepe riječi su ukras!

Miki

Lijepe riječi su ukras!

/ Najnovije