Rusija ponovo protiv zaključaka PIC-a o BiH

/ Komentari (13)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Y

čuj on protiv .....??? ... aaa ma ne mogu vjerovat .....

rgg

Ne zanima nas mišljenje pokrovitelja negiranja genocida.

товарищ

Ovo saopćenje kao da je sastavio Milorad. Normalno da će se članice PIC-a miješati u raznorazne stvari u BIH jer BIH je izrazila želju da ide prema EU integracijama a ne prema Rusiji. Hvala Ambasadi Rusije u BiH što se brine ali nema potrebe za tim.

Gost

Teško je zamisliti što bi se događalo da nema Rusa.

Gost

Za svjetsku ravnotežu je potrebna jaka Rusija.

Garant mira na Balkanu

Slaba Srbija je najbolji garant mira na Balkanu.

Koel

Ma , ne. Muslimani ne znaju šta je suverenitet, jer ga nikad nisu ni imali! Oni , jadnici se stalno kriju i traže da ih neko štiti. Eto, neka iz njhovog džepa ide plata za Incka. Pošteno bi bilo, jer za njih radi. Srbi i Hrvati bi trebali bojkotovati tog licemjera stranog!

Plaća

Ma , ne. Muslimani ne znaju šta je suverenitet, jer ga nikad nisu ni imali! Oni , jadnici se stalno kriju i traže da ih neko štiti. Eto, neka iz njhovog džepa ide plata za Incka. Pošteno bi bilo, jer za njih radi. Srbi i Hrvati bi trebali bojkotovati tog licemjera stranog! ka Koel ...Glupane on plaću dobiva od međunarodne zajednice a ne od sirotinje Srba, Hrvata, Bošnjaka....

Saralo akrobata

moje drage mujice, tuzno je da nakon 25. godina od potpisivanja Dejtona jos niste skontali da vam je Alija u amanet ostavio sam 4 kantona i to u jednom etintetu. na kojim vas to drogama Sebija Causesku drzi pa i dalje mislite da je cijela BiH vasa. cisti kretenziam!

HERCEGOVAC

Zasto niko ne prica o protjerivanju ovog Idiota

Logika 0 bodova

Bosnje se u 21. vijeku, raduju sto ce i dalje biti protektorat sa visokim predstavnikom na celu i sa trojicom stranih sudija, sto nema nigdje na svijetu i jos misle da su time blize ulasku u eu, nego kad bi oni otisli. Logika sulja i muja iz viceva.

AB

Raspadom sssr-a Rusija nije vise Evropska drzava vec Azijska tako da Rusima treba zabraniti bilo kakav politicki uticaj u Evropi !

Koel

Raspadom sssr-a Rusija nije vise Evropska drzava vec Azijska tako da Rusima treba zabraniti bilo kakav politicki uticaj u Evropi ! ka AB Talibanska sićo, ćuš!

/ Najnovije