Rusi smanjili isporuku gasa za Bosnu i Hercegovinu

/ Komentari (46)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

@

Ne nego je u Cijev usao pacov.!! Malo ce mo se mozda smrznuti ali sadse vidi da im je Samrcina iz BiH Bas legla.!!

N. Kremić

U diplomatskom riječniku čovjek karaktera ruskog ministra inostranih posalova naziva se SVINJA. Osoba velikog iskustva u diplomatiji če kao i njegov polubrat hrvatska SVINJA Milanović, morati iči sa scene jer nisu položili osnovne ispite ljudskosti.

Grijat

Cemo se na drva

Bla,bla,bla

Kremiću odnosno Krmiću samo ti sanjaj. Ugodno smrzavanje želim!

miki

Ama bez sekiracije bajden će to namiriti ;)

Guest

ODMAH PROTJERATI RUSKOG AMBASADORA! IMAMO DOVOLJNO SVOJIH ENERGENATA NE TREBA NAM NJIHOV GAS!

JA1

Neka zavrnu skroz ako hoce mi smo naucili na sve sto cigojneri mogu pripremiti. Miki jel ti godra cigo

071

Jadne Ruje. Sada će nas prisiliti da pređemo na tečni gas iz drugih izvora. Da njih nije, teško da bi građani uspjeli natjerati ove naše idiote iz vlasti da nešto urade po pitanju diversifikacije energenata. Danke Rusi :). Makar ne moramo onda da kao Srbija i Hrvatska plešemo na štangi za 100 rublji.

071

@JA1 Ma briga Mikija, on se grije zdrvima i šćumorom čitav život. Njemu ne smeta ni da korjenje jede! Samo da ima lidere koji ga vazda nekom glabaju :).

miki

Blesavi ste jednako kao što su blesave i nesposobne budale koje podržavate u bezobrazluku. To što će sarajevska deca provesti zimu uz hladnije radijatere normalnog čoveka može samo rastužiti.

071

@Miki, srećo, djeca bila pod opsadom u zimi 3 i po godine. Tada se nisi sekirao. Stoga, ne dipr. Ne treba meni tvoja briga. A na ovako niske udarce smo i spremi i trenirani, Sarajlije, od 1992. Ja još imam u kući uljane radijatore od prošlog puta, prije desetak godina, kada su nam ruski papci u januaru zavrnuli plin. Nikada se zbog toga nisam ni rješio električnog rezervnog bojlera u kući. Prema tome....diversifikacija zdaj. Taman fino.

miki

Isti ti "ruski papci" su vam i u ratu isporučivali gas na ler koji nikada niste platili ;) Svašta turetu u obraz može stati, kažem žao mi dece koja će zbog te diverzfikacije ako ništa jesti manje voća.

071

@Miki Aha.....Mogu ti samo reći ponovo, ne moraš ti ništa da se brineš. Sretno ti :).

071

I, Miki, ne moraš ruske papke stavljati u apostrofe. Apostrof papka ne apsolvira papanluka. Samo kažem. A apropo ratnog plina, mogu onda samo da zaključim da je jedino Sarajevo imalo neke koristi od Rusa u ratu :)).

JA1

Isti ti "ruski papci" su vam i u ratu isporučivali gas na ler koji nikada niste platili ;) Svašta turetu u obraz može stati, kažem žao mi dece koja će zbog te diverzfikacije ako ništa jesti manje voća. ka miki "intelektualac" hahahaha vrati se cigo u rumuniju

Ddd

PROVELI SMO CETIRI GODINE GRANATIRANJA BEZ STRUJE VODE I GRIJANJA, PA PREZIVISMO. I OPET CEMO...

nasvasta

A nepismena SDA ASDA SDP neće toplu vodu iz Termo elektrana ,neznaju to iskoristiti falš diplome Kiseljak Travnik Vitez Široki Brćko Doboj Srbijica itd sa tim diplomama samo propadamo a to i jest cilj neprijatelja BiH i bošnjaka zlo za Bošnjake SDA ASDA SDP masovni korisnici neprijateljski diploma koje postaju opasne za opstanak Bošnjaka.

ZaInat

Bas je merak na drva se grijati! Za inat!

JA1

Opet RS zatvorio plin, srbija ima normalno snabdijevanje. Sta ce cetnici drugo raditi nego pjevat uz gusle rakiju i smisljati kako da ubiju "turke' . Civilizacija na aparatima.

222

PROVELI SMO CETIRI GODINE GRANATIRANJA BEZ STRUJE VODE I GRIJANJA, PA OREZIVISMO. I OPET CEMO...

@miki

Upo ti ovliki! (-—————————————)

miki

Apropo znakova interpunkcije šta reći čoveku koji ne pravi razliku među apostrofom i znakova navoda? ;)

On

Samo nek se oni zajebaju,da mi njih nenapadnemo .

JA1

Apropo znakova interpunkcije šta reći čoveku koji ne pravi razliku među apostrofom i znakova navoda? ;) ka miki E nek si mi vala reko. Papcino odvratna ti civilizaciju nisi ni na tv-u vidio a "intelektualac"

JA1

@miki<< tvoji komentari najbolje govore o tebi samom i koliko si zaostao i u kojem vremenu zivis

miki

A verovatno ste mislili i abolira umesto napisanog "apsolvira" ćekajte malo da dešifrujem ;)

NijeToNista

Kako ce biti Vucku kad mu se strovale rodjaci sa sela,kad im se ukine entitet!

@miki

Upo ti ovliki!

Tomahavk

Glavni ventil je kod Bidena! Ventil za ukidanje entiteta!

071

@Miki Ništa brate ti pametno nemaš za reći, tako da možeš i da zadržiš za sebe :).

071

@Miki apsolvirati = razriješiti, riješiti, osloboditi. Apostrof = punktuacija. Slab ti je fond riječi, zato ne možeš da dešifruješ.

MDMMD

U diplomatskom riječniku čovjek karaktera ruskog ministra inostranih posalova naziva se SVINJA. Osoba velikog iskustva u diplomatiji če kao i njegov polubrat hrvatska SVINJA Milanović, morati iči sa scene jer nisu položili osnovne ispite ljudskosti. ka N. Kremić U diplomatiji nema prostakluka i jalijasluka. Ona dvojica intelektualnih i umnih jada su se ponasali ko babe na pijaci. Trebalo se sastati i iznijeti svoje primjedbe i misljenja i kuturno se rastati. To je diplomatija. A ti, Kremo, budi sretan ako te ne tuze zbog teske uvrede. Neko bi rekao caca ti je svinja ali ja to necu nije on kriv sto mu je potomak krme.

miki

Ama brate i da imam, nema se ove kome ;)

071

@Miki Slušao bi tebe neko da imaš neki argument. A lažni dušebrižnici baš i ne zaslužuju nešto puno pažnje. Tako da možeš dalje u svojoj sobici da iskreno, u sebi, tuguješ zbog jadne dece u Sarajevu kojima će biti hladno....

miki

Kaže ona stara "nije majka muju klela zato što se kockao, već zato što se vadio" :))))))

miki

Sunce ti nepismeno poljubim :))))))

071

@Miki Moraš malo pametnije, jer taj mudroslov baš i nije u kontekstu. Ali džaba nekima nešto govoriti i objašnjavati....Kao što rekoh, idi, tuguj :). Možda možeš i nešto poduzeti. Ali nisi ti taj...

HA HA HA

Neka zavrnu skroz ako hoce mi smo naucili na sve sto cigojneri mogu pripremiti. Miki jel ti godra cigo ka JA1 Da. Hahaha. Ona Sila svjetska zemlja sa duuugom impresivnom istorijom, sa onakvim naucnicima, knjizevnicima, kompozitorima, umjetnicima, itd, su cigani. Zao mi te JA1, ti si dusevni bijednik.

Ovo je odlična vijest a može i još bolje

Ima nas u Cirihu, Sarajevu i Zagrebu koji smo spremni investirati u premostni plinovod ili neki sličan oblik kompenzacije koji bi iz južne Mađarske obezbjedio da umjesto Vojvodine i Tariguzije plin bude preusmjeren i dostavljan u Istočnu Slavoniju kroz Distrikt Brčko prema Tuzli.

LEONE

PROVELI SMO CETIRI GODINE GRANATIRANJA BEZ STRUJE VODE I GRIJANJA, PA PREZIVISMO. I OPET CEMO... ka Ddd E , pa necemo. Odj..i stoko sa takvim zeljama. Jeli smo travke, kupali se u 3 l vode, zivjeli 4 zime bez stakala. Ako to zelis, bilo ti sve u kuci. Da ne govorim o onima sto su lezali u jarku, a narod davao pokrivace o posteljinu. Mrs

071

@Miki Imam više razloga za plač - to što sam nepismen (vjerujem ti na riječ, nemam drugog izbora, veći si autoritet od svakog lingviste), što neću imati voća zbog diversifikacije energenata (mada nikako da skontam kakve veze ima jedno sa drugim, živo me interesuje šta si time mislio), što su Sarajlijama Rusi dostavljali plin u ratu a vama duplo golo. Stvarno si mi, Miki, dao toliko razloga da budem tužan. A ja mislio ti neki osjećajan čovjek, kada se toliko brineš zbog dječice kojoj će biti zima. Šmrc, šmrc. :). E moj blesane....

LAO TZE

Opet RS zatvorio plin, srbija ima normalno snabdijevanje. Sta ce cetnici drugo raditi nego pjevat uz gusle rakiju i smisljati kako da ubiju "turke' . Civilizacija na aparatima. ka JA1 Sta ces, negdje cetnici, tvoj dedo ustasa, uvezli nam Isilovce, vehabije, selefije i drugi olos, clan Predsjednistva, pisu ljudi, davao drzavljanstva mudzahedinima, pa i Bin Ladenu, a sve skupa djubre za baciti u septicku jamu. Zato kus

K

Ma hajde sve igra da uzmemo americki 5 puta skuplji, vazali ce uzimati i patiti se. neka stoke.

chim

Vi ste pokazali ponos.Iako nećete imati grijanje znajte da imate podršku od mene.I dok se budete smrzavali kao u ratu ja ću da mislim na vas iz toplog stana iz evrope.

0000

To je tek početak. Još ćete vi osjetiti posljedice svoje nekulture i gluposti! Kakve budale i uvlakači zapada ove bošnje! Jadnici, glupi , ne znaju koliko su bijedni i glupi ispali u očima svijeta.

Slava Storonci

LOži ćumur i nosi masku, jebiga...U Sarajevu za orjentaciju koristite i one palice za slijepce. :D

/ Najnovije