Ruke i šape ujedinjeno: U Sarajevu protest zbog ubistva psa Mede, traži se izmjena krivičnog zakona

/ Komentari (13)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Joja

Da paze ovako stare kao što paze ove kerove bilo bi dobro.

Jesi mogao veću glupost napisati ?????

Da paze ovako stare kao što paze ove kerove bilo bi dobro. ka Joja

NNN

Šintori ovo trebaju rastjerati.E da je Tito živ.

adi

Da paze ovako stare kao što paze ove kerove bilo bi dobro. ka Joja

adi

***

IVA

KADA CE TE ZA SEBE ORGANIZOVATI P[ROTESTE??? TROJKA SA HDZ VAS UNISTI!

Role

Ne kontam, u Lukavici *****k ubio psa i oni protestuju u Sarajevu.

Isto je svugdje

Ne kontam, u Lukavici *****k ubio psa i oni protestuju u Sarajevu. ka Role

Ne razumijem ovakve komentare?

Ne kontam, u Lukavici *****k ubio psa i oni protestuju u Sarajevu. ka Role Oni koji vole i štite pse, bore se za bolje zakone, ne provjeravaju pripada li žrtva njihovoj MZ ili koje je nacionalnosti pas ili zlostavljač. Uostalom, sve se to dogodilo i događa oko nas.

Medo

>> ka Isto je svugdje< Pa Sarajevo je glavni grad drzave ako nisi znao.

Poraz ljudskosti

Srce mi se cijepa kada pomislim na patnju koju je jedna miroljubiva i dobra životinja doživjela od nečovjeka. Takvi neljudi sigurno nisu dobri ni prema osobama oko sebe jer ne mogu biti. Iko sa emocijama i empatijom će se zgroziti nad ovakvim užasima, a aktivisti neće tek tako zaboraviti zlostavljanje. I sve je to sasvim normalno i dio života pa se čudim komentarima poput što baš toliko paze pse ili pas ubijen u Istočnom Sa pa zašto ovi u Sarajevu imaju problem sa time... Meni je to tužno i neshvatljivo.

???

***

Miki

Zasto ne idu u Istocno Sarajevo da protestuju

/ Najnovije