RS planira tužiti bivše visoke predstavnike, najavljeni i razgovori o mirnom razlazu

/ Komentari (14)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

vb

Što su mu dobre ove cvike. Meni ovako isti Miloš Bojanić ocam ...

Da

To je bilo neminovno da se desi! Muslumani ne žele da žive sa Srbima i Hrvatima. A, bogami, ni oni nisu baš željni te zajednice. Vidjeli smo kako je prošlo u Jugi. Na silu, i mržnju ne može se više šutjeti!

Hehe

@vb Kakav si ti talibanu !? Mile je stasit i zgodan čovjek! Pogledaj te svoje vehabijske spodobe! Naravno, pored te "ljepote", oko tebe, dabti je ukus iščašen!

Koel

Hajahhaha koji debil cuj da tuzi nekoga isto da opcina tuzi UN ja koji glupan a gluplji narod koji prestavlja a sto se tice razlaza naravno da moze traktor pa preko drine niko ti ne brani pa tamo srbuj do mile volje a za ostale opcije samo pusku mile uhvati

vb

Ma isti Miloš Bojanić ocam...PLJUNUTI ....

Mosa Kota - Strasit/Zgodan

Samo tako, samo tako ---TO srce želi.......... Samo tako , tako, tako ---- TO me veseli.... ahaahahaha :)

@ Da Ne

Bosna je nedjeljiva jedinica. Šta bi sad da vas još nagradimo za genocid i uzp sa djelovima Bosne. Na opancima Bosne što vam ostane, toliko od Bosne uzeti možete. Pravda je spora ali če sigurno doči i taj vakat. Ona presuda za genocid je početak kraja rs-a.

Bah

A ko to vas bošnje nešto i pita, jadna nepismena sirotinjo, čiji su vrh, Bakir, glupa bahata spodoba Turkovićka i ratni zločinci Džaferivić, Komšić...

VLAHADIJI IZ LUKAVICE I S PALA ZABRANITI DA DOLAZE U SARAJEVO DA RADE!

VLAHADIJI IZ LUKAVICE I S PALA ZABRANITI DA DOLAZE U SARAJEVO DA RADE!

Početak kraja rs-a

Ukidanje entiteta rs je neminovnost i to će se dogoditi voljom naroda i uz nesebičnu pomoć EU, Amerike, NATO pakta, ali i svih probosanskih snaga i patriota BiH. To je neminovnost, jer entitet rs je nasilno i uz GENOCID, UZP i najmonstruoznije zločine osnovan i prevarom dobijen na kostima i krvi nevino ubijenih Bošnjaka, Hrvata, Srba, Jevreja i ostalih građana BiH. Međunarodni sud je nedvojbeno dokazao da su institucije rs vojska i policija rs počinile GENOCID i to je opravdan razlog da se ukine rs kao takva tvorevina osnovana na genocidu i uzp-u.

Allah raziđimo se!

P.S. zemlje nećete u Srbiju ni u džepovima ponijeti, tatarska bagro!

@Hehe

Neka se niko ne naljuti ali ja stvarno mislim da je Dusanka Majkic najljepsi politicar iz RS_a. Dodik Sory.

Ha

Što su mu dobre ove cvike. Meni ovako isti Miloš Bojanić ocam ... ka vb Šta to fali Milinim "frenklinkama", vehabijo?! A vidim koju vrstu muzike preferiraš, jer znaš kao vehabija ko je Miloš Bojanić. To srpski korijeni iz tebe nisu izašli?!!

Pozdrav od vlahadije

Baj, baj!!!

/ Najnovije