Srbija i OSBIH će organizovati vojnu vježbu na Manjači

/ Komentari (10)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Mile opet jeo graha

Pa prdi. Cetnicima gladi jaja a zna i sam da od tog nema nista.

Koel

To mozes samo da sanjas

Vojnik

ajmo sarajevska mahalo, sad opleti po Dodiku kao i obicno. ko bolan vas pita ista? imate ta 4 kantona, zabijte se tamo i pustitie vise Srbe i Hrvate da zive normalno. vec 25. godina samo gledate u proslost jer sa Bakirom nema buducnosti.

Robot

aha ...

Pogrešan naslov

objavljene vijesti, ne organizuje RS i Srbija vojnu vježbu kako stoji u naslovu, već OS BiH i Vojska Srbije kako stoji u tekstu. Primjer novinarskog kretenizma

xcx

Ne može tzv RS organizovati kad oni nemaju vojsku. Osim ako će drotove izvući da se valjaju.

xcx

ajmo sarajevska mahalo, sad opleti po Dodiku kao i obicno. ko bolan vas pita ista? imate ta 4 kantona, zabijte se tamo i pustitie vise Srbe i Hrvate da zive normalno. vec 25. godina samo gledate u proslost jer sa Bakirom nema buducnosti. ka Vojnik Šuti gmazu, prodali ste etnicitet za večeru pred kraj 20. stoljeća, to je nezapamćeno na planeti Zemlji.

Bruka šta se radi

Ne može vojska na granice BiH da migranti zaustave ali može vježba i to sa Srbijom. Lijepo!

H1

Taman da se malo isproba nova samohodna haubica.

Rus-mir

Bilo bi ispravno reći: Srpska kvota u OS BiH i Vojska Srbije. Komšić će biti pozvan kao posmatrač. :)

/ Najnovije