RS gubi četiri velika projekta, Njemačka povukla novac: 'Dodik nastavlja s urušavanjem BiH'

/ Komentari (13)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Tiner

Nastavlja sa rusenjem republike srpske. To znaju zapad i opozicija

xxx

***

Ahahahahahahahahahaaaaa

***

Haha

100 milijuna eura i nije baš bogzna kakva cijena za urušavanje tzv BiH. Prilično jeftino, rekao bih

BAD

HAHAHAHAAAAA...SISAJ GA SAD MUSLIMANIMA SISOJE :))))))

Guest

NEMA BRIGE, JOŠ SE MOŽE Sve dok ima goriva za Njegov helikopter i limuzine narod neće progledati. A tada bi opet bio kriv ceo svet, bre.

Udri dodo

Sad i po njemačkoj hahahaha

Podanik

Ako Mile i Repubika Srpspka ne propadnu zbog ovih projekata, nece ni zbog cega drugog

011

Mislim da Mile nece nocas oka sklopiti zbog ove vijesti

BiH

Lijepe riječi su ukras!

CERAT CEMO SE DJIKANE!

DAT CU TI I OPANKE I OBOJKE AL‘BOSNI I HERCEGOVINI NECES PERA ODBITI! SAMO VARAS SVOJU SIROTINJU!

Papak eliminator

Mislim da Mile nece nocas oka sklopiti zbog ove vijesti ka 011 100% si u pravu. Boli racku mileta za 100 miliona nečega. On je toliko na računu imao prije 15 godina. Ali pitaj vlasnika male seoske prodavnice šta bi mu značilo da neki ekonomski gigant prestane isporučivati nešto, neku robu napr. Šta će nakon tog uraditi neki drugi jaki proizvoɗač nečega?! Bingooooo... E upravo će to uraditi! Bankarski sektor?! BINGOOOOOO... Itd, itd... Kontaš? Kontaš ti moju hurčinu. Srbuj makar slamu jeo...

Guest

bravo Džermanijo!

/ Najnovije