Roditelji školarcima zabranili da uđu u sarajevsku sinagogu

/ Komentari (20)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Isaak

Smrdljive b a li je

Pehlivan

Klasično utjerivanje u suru! Sjećam se članka prije par godina, o nekom selefiji, koji je bio u posjeti Japanu, ali nije ulazio u šintoističke hramove, navodno ga bilo ga strah! Nepoznavanje drugačijeg, a naročito u drugačijeg sa kojim dijeliš životni prostor, vodi direktno u fašizam!

Guest

Sta ce u smrdljivoj sinagogi

Haha

Multikulturlarluk u oslobođenom Sarajlabadu

S

Znaci Boze….kako se djeca odmah dijele umjesto da nauče….

S

Danas sam ih vidjela nisu ušli ni u katedralu. Wtf!?! Sigurnije ostat na ulici nego uci u katedralu sa svima….ostade ih 5-6 ispred od toga jedna curica pokrivena… pa kd se prije pokri nema ni 10-11g

Guest

Vjernik, kvazivjernik ili GLUPAN! Tog tatu/mamu socijalizirati ili protjerati iz grada tamo, gdje nema pozorišta, opere, bazena i tuđih vjerskih objekata. Da djete među vukovima odraste u zdravu osobu.

Baddy

Debilcine! I roditelji i djeca. Debilcine!

***

***

Zaista...

...jeste tuzno, narocito sto je skolski cas.

ispravno

moja DEMOKRATSKA volja ...ili po Trojkaskom "moram'??Pogledajte vi tu Masonku Benjaminu malo....

Londra

Ovo samo dokazuje da svaki primitivac misli da je vjernik, a daleko je od toga. Ovo je rezultat pogrešnog poučavanja u vjeri, rezultat što neki primitivci tumače vjeru a ni sami ne znaju šta je šta, pa zatucanost prenose i na djecu koja će možda biti još gora. A ovome Kuriru, stoko puna mržnje crknut ćeš ti od svoje gluposti.

Ateista

Nisam nikad ušao ni u jedan vjerski objekat i to je moje demokratsko pravo. Kvazi vjernicima sve smeta i kada si vjrnik i kada nisi.

nasvasta

Nepismena stoka .

Guest

Sarajevo je nekada bilo veliki grad... Šteta što to više nije, a još veća u šta će se još pretvoriti... Tugo moja!!!

Deport

Opstina Ilidza, zna se ko je naselio ovu opstinu u naletima, Sandzanklije i Crnogorci . Ako ne mozete da prihvate svu raznolikost Bosne , vi ne pripadaju nasem podneblju. Vratite se tamo odakle ste dosli. Svoju kulturu i traciju zadrzite za sebe ali je ne prosipajte ovdje u Bosni i Hercegovini, narocito NE u Sarajevu. Nama takve osobe ovdje nisu potrebne.

***

***

aaak

Primitivci zadrti. Došli divlji u ovaj grad i istjerali pitome. Ne daj Bože da neko nešto nauči o drugima, da se upoznaje i uči. Nego, separacija, bježanje od svega što nije jednoumlje. Primitivizam. Ništa drugo.

Haj opet obrisi

To je ta graDZanska i multikulti bih u koju nas svo vrijeme uvjeravaju iz sarajlabada, a mi je kao nismo osjetili na svojoj kozi od 1992.-1995. sa tekbirima i odsjecanjima glava nemuslimanima. Nastavlja se sprovodjenje alijine islamske deklaracije, polako ali sigurno. Sad trke ispred ohr-a na nove antihrvatske proteste.

To je ta bosnjacka multietnicnost i suzivot iz sar

Kakve veze ima posjeta sinagogi sa politickom podrskom izraelu? Isto kao da kazes da posjetom dzamiji podrzavas isil, al kaidu, talibane, boko haram i ostale islamske teroriste. A prije par mjeseci su upravo na toj ilidzi unistili aute sa srpskim registracijama i napali roditelje koji su doveli svoju djecu na fudbalski turnir, jer su mislili da ste normalni i tolerantni kako lazno tvrdite. I onda kazete da niste sarajlabad, a svaki dan ovakvim i slicnim postupcima dokazujete da jeste. Samo getoizacija kao u palestini je vama po mjeri.

/ Najnovije