Robert Dacešin izgubio još jednog sponzora

/ Komentari (16)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

joj novinara

pa koji je to drugi sponzor

Lol

Samo još da znamo koji je brend u pitanju da ne kupujemo njihov proizvod. Ne možeš biti "politički neutralan", jer genocid u Srebrenici nije političko već moralno pitanje, civilizacijsko pitanje. Smradovi od sponzora.

***

***

Kadar na kvadrat

Stvarno ko piše ove naslove i tekstove ? Ako nemate pismenih novinara uvezite ih iz Nepala.

Sramne optužbe

Robert ovo nije zaslužio, nadam se da će stati što prije. Sve izgleda kao obrazac koji diktature primjenjuju i zabrinjavajuće je. Sponzor griješi jer Robert nikada ne izražava političke stavove, ne znamo ni kakvi su. On je pristojan i pošten građanin sa moralnim i ljudskim načelima, kao i većina svjetskih putnika. Svoju zemlju i sve njene gradove promovira na lijep i dostojanstven način i tako pridonosi dobrobiti svih njenih građana. Ne znam što bih više od toga mogla reći o njemu, sem što ove optužbe i konstrukcije zaista ne stoje.

miki

šire gnjusne laži i traže da ljudi to prihvate. Neka im je Generalna skupština urezala G na čelo.

O Robertu samo najbolje

Ja bih njemu diplomatski pasoš, kao što su sportaši dobili. Olakšati mu to što radi jer je vrhunski. Svijet ga nagrađuje a ovdje se fašisti digli da mu zagorčaju život, ne bi li ga otjerali. Sigurna sam da neće uspjeti jer je Dacešin gospodin i ne može ne biti čovjek. Nadam se da će mu se javiti mnogi novi sponzori, sada je trenutak.

OM606

Siguran pokazatelj i jedan od milion primjera da u ovoj septičkoj jami od države normalnome, mladom i zdravom čovjeku nema mjesta. Sve je to u 5 deka, i na ovoj i na onoj strani. Kako ovaj gore komentator napisa, klasične diktature i teški, radikalni papanluk i seljačko, bestidno zlo potpomognuto njegovanim neznanjem i neljudskom ignorancijom na bilo šta normalno šta bi bilo ko i pokušao uraditi. Nažalost, do očekivanog nestanka ovog kakvog takvog društva ipak neće doći, iako su to mokri snovi ovdašnjih nazovi moćnika i ovih sitnišićarskih pljačkaša s kupljenim diplomama. Doći će samo do još malo veće polarizacije društva u kojem će biti na oprečnim stranama ljudskost i normalizacija i protiv njih destruktivne i primitivne sile. Vrlo će brzo iščeznuti i biti ogoljene namjere i banditluci ovih drugih. I Robert i ovakvi kao on će na kraju ipak pobijediti. A o novinaru koji je pisao ovaj članak – zaista nemam riječi ...Bože sačuvaj.

Bilo ...

... bi dobro da nema lobanje, ona je za svu neslogu i probleme kriva.

BL58

***

Slažem se

***

Roberte

Reci nam koji je to sponzor

E jeste pismeni ....

Pa koja kompanija, koja agencija??? Kakva je ovo vijest i kakav je ovo novinar??????

Popusti

Pa koja kompanija, koja agencija??? Kakva je ovo vijest i kakav je ovo novinar?????? ka E jeste pismeni .... Tražite besplatnu reklamu privatne firme.

Tužili bi ga

Reci nam koji je to sponzor ka Roberte

Dejan

Nadamo se da će Bošnjaci osuditi genocid nad Palestincima, Irancima, Iračanima, Avganistancima, Libijcima, Indijancima itd. i da jasno kažu ko je napravio genocid...

/ Najnovije