Rinko Golubović: Bravo Bogiću, pokazao si miševima šta je integritet...

/ Komentari (6)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Xxx

Pametan covjek. Mislili su niksic,konakovic i pedja da ih Bogic izvuce iz septicke jame .

Zenica NK

Ne znam što se donosi dzubre iz dzubretnjaka da bi se ljudima samo pokazalo kako se može očisiti. Što ga drugovi i Gospodo ne čistite na dzubretnjaku?

Kad mačke nema miševi kolo vode

biraj ti sebi svog Alijinig Srbina, mi ćemo sebi svog

Reso

nista od lazne Bakirove gradjanske demokratije. osta Sarajevo gradjanska dzemahirija.

Najzad je rekao NE kada treba,

samo se nadam bez zrtava

Nastojte da budete prema samima sebi zaista dobri

Korisno je da poruke i komentari koji se ovdje objavljuju budu bez spominjanja bilo kakvih nacija i sličnih sranja. Svatko tko to obavlja zbog neke nekretnine, pokojega automobila, skupocjene privilegije bijelog kruha i slično, taj sam sebi čini zlo a da toga nije ni svjestan. Nakrivo artikulirane osobe su same sebi glavni neprijatelji.

/ Najnovije