Rifat Škrijelj objasnio: Zašto je Sebiji Izetbegović poništena i diploma doktora nauka

/ Komentari (6)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Necovjek

alah će te kaznit lopove i izdajico! ka ovo je zločinački napad na islam i nas bošnjake! Kao prvo ti nisi osoba islamske vjeroispovjesti i koristis situacju da povecas tenzije izmedju ljudi. Napravio si kardinalnu kresku jer si mislio da si pametan a ono talasika. Neljude treba markirati i polako distancirati od drustva. Uz Boziju pomoc ce se i to rijesiti.

Poltron

e neeeeeećeš razbojniče! ničija nije do zore gorila, škrijeljava gorilo . ka ovo je zločinački napad na islam i nas bošnjake! Mozes govoriti u svoje ime a ne u ime osoba islamske vjeroispovjesti i dijela Bosnjaka u Bosni i Hercegovini.

Penzioner

Penziju ce docekati ili u Zenici ili u Istanbulu.

Gost

Nisi ni ti Rifate cvjeckica....polako

Bamse

Dosao iz,Sandzaka sa jednom torbom i on da ocjenjuje jednu ugkednu i spodobnu direktoricu,sramota zar ne?

Benz

Sreća pa Rifat Škrijelj nije politički orjentisan i nema svog partijskog šefa koji mu izdaje naredbe....???

/ Najnovije