Rezolucija Bundestaga kao nova prilika za građansku i europsku BiH

/ Komentari (14)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Gost

Jel to mislite u prijevodu na bih bez en***eta i kons***utivnih naroda?! Pa vi ste genijalci, kako se niko drugi toga nije sjetio. U njemackom Bundestagu ce se donositi odluke o unutarnjem uredjenju BiH:)) Jrbo vas cirkus koji ste vi tokmaci i levati.

Tuner

Kaze Covic nije to sluzbeno njemacko stajalista. Kao da je Bundestag predstavnik stupske pijace.

NIKO

TO JE NAJ BOLJI PUT ZA NESTANAK BIH ADIS I NJEGOVI U BUDENSTAGU NISU SVJESNI KOLIKO IDA NA RUKU SRBIMA ADISE TI NEMAS VEZE O POLITICI U BIH NIKAD BIH NECE BIT UNITARNA

Mostar

Jednostrano ponistenje Daytonskog sporazuma je drugim riječima RAT. Sto im je u interesu Boga pitaj

N

Lijepe riječi su ukras!

Miki

opet vi o gradjanskoj ustvari unitarnoj, halo po dejtonu, i ustavu bosna i hercegovina je drzava tri kons***utivna naroda, i ostalih prema tome to gradjanska macku o rep vezite, dva naroda nikad anece pristati d atreci vlada njima, to je bilo u jugi svi znamo kako je zavrsilo, osim toga sta sere bundestag oni nisu zaustavili rat, oni se NE pitaju nista samo amerika, a amerika je jasno rekal dejton je sveto pismo, tako qurcu svirajte

Adi

***

Mirko

Tzv gradjanska BiH je drzava u kojoj BiH muslimani preglasavaju i kroje sudbinu Srbima i Hrvatima. A da Svabama pojasnimo jer se prave ludi, to se zove islamska drzava po receptu iz zivotnog djela prvog evropskog fundametaliste Alije Zivkovica.

Tatar

Bosna nikad neće biti niti građanska niti evropska dok je troglava aždaja na vlasti a koliko vidim ni Evropa.nije plaho zainteresovana da se nešto krene naprijed

Tatar

Bosna nikad neće biti niti građanska niti evropska dok je troglava aždaja na vlasti a koliko vidim ni Evropa.nije plaho zainteresovana da se nešto krene naprijed

Miki

BiH će biti građanska bez obzira što se ustasa koprca. Jedina takva može biti sve ostalo vodi nestanku srba i hrvata iz bih.

Schmitz

***

Hahaha

Hoće isto kao i Švicarska i Belgija, znači nikada, pogotovo što je većinski muslimansko stanovništvo u srcu kršćanske Europe. Dobijete lilihip podršku od ove hipi anacionalne koalicije koja je prvi i posljednji put u povijesti Bundestaga i vi bi sad kao nešto. A što je najsmješnije niste prihvatili isti princip građanskog uređenja bivše države jer ste bili manjinski narod.

Nino

Građansku bi državu, a pri popisu se svi pisaču kao bošnjaci, srbi, hrvati. Sa o 0, 7 % kao građani i 3% kao ostali.. Absurd.. Što građanski princip ne primjene u Belgiji?

/ Najnovije