Revizori otkrili: Bisera Turković otišla na jednodnevni događaj na Bali pa ostala sedam dana

/ Komentari (15)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Mile

Treba debelu krmacu odmah u prdekanu..ne dati joj nista jesti da malo izmrsa..

Fat crmatscha...

........

***

***

Koji hinjski naslov

Jesu li revizori iz trojke? Pa normalno da je put trajao više dana. Eto imamo svakodnevnu povratnu liniju Sarajevo Bali /Indonezija/hahaha , nemamo ni za Evropske zemlje, koji je udaljen 11225 kilometara i čiji let traje u jednom pravcu skoro 17 sati. Nije to put u Visoko ili Zagreb.

***

***

***

***

***

***

***

***

Pa

toliko dobrih restorana tamo, a tako malo vremena.

komentar

Komentari govore sve...Zato ona i moze da radi sta hoce

MrziteljPDA

Pa ostala žena malo da se najede! U tu cijenu je povela i švalera! Znači platili ste za jedno a išlo je dvoje

Jes vala

Mogla se vratit onim u 7 45 preko Visokog

AsAsova

Samo DVA izvjestaja postoje ??? Ko je njih slao tamo i zasto kad nikog ne interesuje izvjestaj o obavljenom poslu ?? Oni su isli na ta putovanja za vlastite potrebe a ne za drzavu i njene gradjane. Hajd sto su oni potrosili tolike pare na dva izvjestaja nego sta rade njihovi konstitutivni sefovi, nikog od njih ne interesuje sta se tamo desavalo ??? Niko nista ne radi i svima dobro ? XD

***

***

Upravo tako!

Komentari govore sve...Zato ona i moze da radi sta hoce ka komentar

/ Najnovije