Reuf Bajrović najavio da će tužiti Elmedina Konakovića zbog izjave da je "pobjegulja"

/ Komentari (18)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

***

***

Ja1

A ako on tebe Bajrovicu sda lazovcino tuzi za klevetu zato sto ga stavljas u grupu narko kartela? Da je on u tom kartelu, sda bi vec davno iznijela dokaze na vidjelo ali nema ih. Nadam se da cete pocrkati, sda lazovcine

Kola

Moje reufe, djeca nam se smiju! Ti si mali sda privjesak, i bruka i sramota... pu dezerterčino!

Gazija

Sda jesu pobjegulje,dimijaši,podrumaši,ratni profiteri,i post ratni sumnjivi tajkuni.Treba vama svima provjerit imovinu stecenu u ratu i poslije rata.A prave gazije nisu i neče nikad biti dio smrdljive i lopovske sda mafije.Tu ste debelo pogrijesili kad ste umjesto pomoci gazijama,slali policiju da ih tuku.Nikad više nečete na vlast to vam Gazije obečavaju.

Komšija

A ako ja kažem da je još i kvazi intelektualac? Hoće li i mene tužiti?

Semran

Bože me sačuvaj obojice, al fakat ovaj Dinče je pukao, ujeda, pjeni, laje druže šta se dešava s tobom

Samo tako,

Ovoga objesnog necovjeka treba svaki dan poneko tuziti. Toliko ima *****ijala, da jedan sudija treba da se bavi samo sa ovom ublehom. Kakvo je ovo zlo, kojeg se ne mozes kutarisati.

Sto se nipadija upalila na komandu sad

>>Sda jesu pobjegulje,dimijaši,podrumaši,ratni profiteri,i post ratni sumnjivi tajkuni.Treba vama svima provjerit imovinu stecenu u ratu i poslije rata.A prave gazije nisu i neče nikad biti dio smrdljive i lopovske sda mafije.Tu ste debelo pogrijesili kad ste umjesto pomoci gazijama,slali policiju da ih tuku.Nikad više nečete na vlast to vam Gazije obečavaju. ka Gazija<< Vidi gazija nipovskih, svi bili u vojsci po pet i po godina, ko njihov lazljivi sef.

Reuf bivsi graDZanski savez

***

MMM

KAMO SRECE DA SE POCNETE ZUBIMA KLATI

Dzeni

Javno reci istinu, nije kleveta. Hajde da vidimo kako ce proc taj oblik tuzbe.

Amerika čemerika

Pomenuti "gospoda"u članku su američki pijuni,stoga su i persona non grata u Sarajevu koje iza svakog ugla u praktičnom značenju žive živote malog čovjeka.Prvi je borac za *****ijalizam(KK Bosna)drugi američki vjetropir i živi od nebuloznih priča

Adi

Ja koji si drugo *****, mada je on podrumas

Sarajevo bih

NOTORNA ČINJENICA SVO RUKOVODSTVO "SDO" ČAST RIJETKIM IZUZECIMA JESU NAJVEČI IZDAJNICI,PARDON,VELEIZDAJNICI,TREZORASI,PODRUMAŠI,POBJEGULJE I LOPINE MILENIJUMSKE, KO TO DO SADA NIJE SKONTAO TOPLO PREPORUCAM PSIHIJATRA ILI NEK******NOVU ZA GLUPSONE I NAIVCE.

visocica1662

Pa sta si nego pobjegulja i na hiljade drugih koji su se vratili da hodaju po krvi ranjenih boraca i djece unbijene u Sarajevu.

Sam

Ovom ministru svakakvih poslova treba neka strucna pomoc, ako takva postoji. Pa postao je vise nemoguc. Da bar malo mediji odmore od njega. Neka gazije na FB, nek tamo zamara.

TuZla

Nije Reuf sa 15 godina (1977) bio u patriotskoj ligi kao Dino i nije bio u ,,izdajnickoj,, SDA nego u SDP-u.

Udario

Rogenburg na Sandzaksaray

/ Najnovije