Resorno ministarstvo predlaže: U osnovnim školama u KS čas treba trajati 40 minuta

/ Komentari (9)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Vratite proljetni odmor

Vratite proljetni odmor...

Koliko minuta

Najbolje da nikako be idu u skolu, da se ne pate. Ionako roditelji rade zadace. A 90% djece su odlikasi genijalci. Ma nema obrazovanje frca na sve strane. Nastavni kadar se jedva sluzi knjizevnim jezikom, pricaju ko njihova nana na selu. Predug je cas od 40 minuta.

Dva nova časa u normi

Očito da se iza ovog krije u perspektivi povećanje norme sedmične. U prosjeku svi će dobiti sedmično još po dva časa. Na taj način hanuma rješava manjak nastavnog kadra na kanton u KS. Živi bili pa vidjeli.

mudraci

Ja prelazem da cas traje 39' 30''...Ja , jada i pedagoske mudrosti iz ministarstva...

Error

Ne znam kako smo mi pozavrsavali te iste skole i ostali zdravi i normalmi il mozda ipak nismo.kako smo prezivjeli sva godisnja doba i zaposlenost roditelja.ah pa da to su bila druga vremena kad su roditelji ODGAJALI djecu

kosulja, dzemper, suknja, hlace, cipele i carape

Uvedimo uniforme za nase djake.

Nn

Nije kanton država pa da ministrica pravi posebne zakone. Dosta je promašenih zakona kantonalne vlade i samoreklame.

Tatar

Eto čime se bavi nase školstvo.E svaka čast.

Strašno

Na šta samo ova luda ministrica troši vrijeme i novac gradjana!!!! Uf

/ Najnovije