Rešid Hafizović: Najviše mi smeta što muslimani prave karikaturu od islama

/ Komentari (11)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

TRAVNIK

Jedan danasnji primjer licemjerstva Vodecih ljudi bosnjaka.Cijeli dan obilaze groblja i prave selfije,eto ko oni se brinu o mrtvima,naravno da netreba proslost zaboravit.Zar se nebi trebalo brinuti na ovom svijetu o zivima. Primjer diskriminacije dem boraca u sb kantonu,na odnosu drugih kantona. Zar to nije bosnjacki bezobrazluk i licemjerstvo.

Zenica NK

Upravu je akademik Rešid Hafizović ali oćigledno njega to plaho ne sikira čim se ponaša normalno. Na one na koje on misli alime njegove kolege, u njih se nemože dirati spolja, to jest riječima i kritikom kao što to potiho akademik Rešid radi. Jer bi večina njih to shvatila napadom odtpadnika na pravovjerne. Ko bi se danas od pravovjernih profesionalnih vjernika odrekao privilegija koje mu omogučava njegov poslodavac. Ali vrijedi barem reći, biče akobogda bolej kako nas odgaja naša dobrostoječa ulema.

nasvasta

Akademiće taćno je to što zborite.Ali ste trebali dići glas do neba kada su poćele sa radom štamparije diploma gdje je zavladalo neznanje kozmićki razmjera koje je otjeralo i vjeru i stid.

miki

Pa islamsku revoluciju vam je digao čovek koji je mogao trgovati životima! Otkud sada ova naknadna pamet? Čitav sistem je izgrađen na laži i mržnji, kako vi to mislite "ispraviti"? Ili je ovo javna ispoved umirućeg čoveka?

Moja malenkost

Mislim da je akademik u pravu. Za sve sto optuzujete Srbe i Hrvate u BiH, krivac vam je Alija. On vas je gurnuo u vjersko-gradjanski rat u kojem ste lose prosli, a umjesto cijele BiH sto je zelio samo za muslimane dobio je 4 kantona ili oko 23% BiH. Najkomicnije je da vi i dalje u svakom drugom vidite krivca osim u sebi. Prije par sedmica bio je komentar na jednom drugom BiH portalu gdje je neko napisao - islam je izvor mrznje i nemira. Htjeli vi to priznati ili ne, nite ta tvrdnja daleko id istine.

Sunce

Do svakog od nas je, do pojedinca, do onoga sto u kuci djeci govoris...a kad predjes preko praga - sta radis i sta tada govoris...? S kim se u kolo hvatas...? I ko je to pozvan da sudi o tome ko je "dobar musliman", "pravi krscanin"...? Dakle - nije kriv Alija rahmetli niti iko na taj nacin...mnogo licemjernih pojedinaca, sebicnih, neobrazovanih, a bahatih, nekulturnih...i eto nam slike, "puzzle" kakvi smo.

Spppohgg

Užasnog reisa postavio sekin riđobradi kr-m-ak prema svojim potrebama

Sda

Ako šta pošteno izjaviš odmah te izbace iz sda , ako ukradeš , pa snašao si se , nije to loše

Za miki-ja

Jedeš li ti ista osim g..., ti imaš svoje pedofile pa komentariši njih a ove reisove lopove ostavi na miru

maki

Pa islamsku revoluciju vam je digao čovek koji je mogao trgovati životima! Otkud sada ova naknadna pamet? Čitav sistem je izgrađen na laži i mržnji, kako vi to mislite "ispraviti"? Ili je ovo javna ispoved umirućeg čoveka? ka miki Tako je miki, svaka ti je zlatna!

Realno

Gdje ti ides u dzamiju kad je puna mozda dzuma i ramazan, inace jedan saf ako ima dobro je.

/ Najnovije