Reprezentacija frizera BiH otputovala u Pariz na Svjetsko prvenstvo

2
Radiosarajevo.ba
Reprezentacija frizera BiH otputovala u Pariz na Svjetsko prvenstvo
Foto: Privatni album / Ekipa koja je otputovala u Pariz

Reprezentacija frizera Bosne i Hercegovine otputovala je u Pariz kako bi učestvovala na Svjetskom prvenstvu frizera koje održava pod pokroviteljstvom OMC HAIRWORLD, krovne svjetske frizerske organizacije čiji je Savez frizera u BiH dugogodišnji član.

Tim takmičara koji će predstavljati našu zemlju na ovoj najvećoj svjetskoj smotri frizera broji sedam članova koji su plasman na Svjetsko prvenstvo ostvarili rezultatima postignutim na ovogodišnjem Državnom prvenstvu frizera i kozmetičara održanom u Cazinu, navodi se na stranici Savez frizera u BiH.

Naši reprezentativci, seniorski i juniorski tim, takmičit će se u više različitih kategorija i disciplina. Amna Bašić i Snježana Bodulović iz seniorskog tima u kategoriji ženskih frizura radit će i predstaviti svoje kreacije u disciplinama Fashion Gala Style i Fashion Bridal Style.

Doktorica Larisa Čorda: Zašto su emocije jako važne za plodnost

Doktorica Larisa Čorda: Zašto su emocije jako važne za plodnost

U kategoriji muških frizura kao seniori takmičit će se Mirfet Hašić, Redžep Čaušević i Željko Lončar i to u disciplinama Classic Fade Cut i Skin Fade Cut, dok juniorski tim Reprezentacije čine Haris Alagić u kategoriji ženskih frizura Fashion Bridal i Ivan Miloš u muškoj kategoriji i disciplini Fashion Cut.

Stručni tim Reprezentacije čine treneri Adisa Ahmetović i Sead Babić, te Sanin Fazlić kao predsjednik Saveza frizera u BiH i Stipe Filipović kao delegat na OMC World Cupu ispred Saveza.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (2)

/ Povezano

/ Najnovije