Reisul-ulemu Kavazovića posjetio šef hrvatske diplomatije Grlić Radman

/ Komentari (20)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

nego de ba reiSSovac

udri ti meni koju vašu takiju, a mereš iznjet i jenu rakiju uz čvarke, alahat. ako nemaš takije, može i ketman.

Haha

***

Uvreda

Malo to ima veze sa Kavazovićem, a više sa željom hrvatskog rukovodstva da poruče kako u Bošnjacima ne vide nacionalnu, nego čisto vjersku skupinu koja ne zaslužuje i u njihovim očima ne treba da ima pravo na samostalnost i nacionalno samoopredjeljenje. Odvratno, ali ne iznenađuje.

Ne pijem dok Paja vozi

Malo to ima veze sa Kavazovićem, a više sa željom hrvatskog rukovodstva da poruče kako u Bošnjacima ne vide nacionalnu, nego čisto vjersku skupinu koja ne zaslužuje i u njihovim očima ne treba da ima pravo na samostalnost i nacionalno samoopredjeljenje. Odvratno, ali ne iznenađuje. ka Uvreda koji su lafo preživili 12 genocida nije uvreda?! jel uvreda dobiti samo 10mil eura? zar samo 10? vi ste sebi umislili nekakvo lažno ideološko čistunstvo i lažnu moralnu superiornost.

OTKRILA INSPEKCIJA, susramlje, šok i neverica!

Skandal u BiH, šokantna analiza! Prodavali burek s junetinom, a u njemu ustvari bilo nešto sasvim drugo. U bureku u sarajevskoj pekarnici prodavao se burek s junetinom, a analiza je utvrdila da je riječ o svinjetini. RAJA NAVALILA, IDE KO ALVA!

da da

koji su lafo preživili 12 genocida nije uvreda?! jel uvreda dobiti samo 10mil eura? zar samo 10? vi ste sebi umislili nekakvo lažno ideološko čistunstvo i lažnu moralnu superiornost. ka a šta to za kenjkave muhamedance Koje idu za hrvatske opštine i njihovu obnovu najvjerovatnije. I obnovu magistrale i željeznice od koje Zapadnohercegovački kanton najviše zavisi zarad pristupa tržištu unutrašnjosti, i protoku robe i turista iz iste. Sve je to iz čistog samointeresa meni se čini, ibilo ibi sjajno da je akt čistog altruizma. Mir i suradnja su potrebna cijelog regiji, ali na bazi potpune ravnopravnosti naroda, a ne ovako da se svako malo bošnjački narod ponižava i vrijeđa. Vidiš li ti kakve štetne posljedice HDZova politika donosi i za hrvatsku zajednicu, koja je sve više na meti ojačalog bošnjačkog nacionalizma, i na kraju to neće na dobro da izađe , pa bome naročito ne za Hrvate.

IVA

I TI SI KAVAZOVICU SE.ONJA! SASTAJES SA COVJEKOM KOJI MRZI MUSLIMANE!

koliko vidim, tvoj šovinizam

Koje idu za hrvatske opštine i njihovu obnovu najvjerovatnije. I obnovu magistrale i željeznice od koje Zapadnohercegovački kanton prijeti hrvatima i kada daju novce, a nisu ih dali direktno hrvatima, nego -upućena Vijeću ministara BiH za potrebe pomoći stanovništvu u područjima pogođenim poplavama.- Hrvatska je spremna djelovati kroz Ravnateljstvo civilne zaštite, vatrogasne postrojbe, Ministarstvo unutarnjih poslova, Ministarstvo obrane, kao i preko Hrvatskog crvenog križa, ovisno o obliku pomoći koju zatraže vlasti Bosne i Hercegovine.Uz financijsku pomoć u iznosu od 10 miliona eura, Hrvatska aktivno sudjeluje i u slanju spasilačkih timova te opreme potrebne za sanaciju terena- - - pomozi sirotu na svoju sramotu, POGOTOVO KAD TE SIROTI NEIZMEJRNO MRZI I ISKLJUČIVO TI ŽELI ZLO. kako vam poruči tony cetinski: šovinizam je gadna stvar, moralna bijedo!

JOPET GA PRIMIO REIS

...bosnjaci puše...

Zagor

Presudne cinjenice za BiH je iznio dr Franjo Topic na FACE TV 24.12.2022. —1Hrvatska nema dijasporu u BiH!! (Hrvati u BiH nisu narod Hrvatske. Ne poticu iz te drzave. Iste stavove je na TV objavio i Valentin Insko u mandatu VP.) —2 Ali BiH ima ogromnu dijasporu u Hrvatskoj. “Hrvatska je nasa dijaspora!!”(S kojim pravom se onda Hrvatska petlje u zakone i unutarnje odnose u BiH, kad Hrvatska NEMA svoj narod u BiH! Bosna ima mnogo vise prava brinuti o svojoj ogromnoj dijaspori u RH) —3Prvi osobni popis katolickog zivlja BiH kao “Hrvati Jugoslavije” desio se 1948!! u FNRJ. (Znaci, kao nacije Jugoslavije jer BiH nije data nacija Bosanci ni Bosnjaci iako nije bila sastavljena, visenacionalna drzava.

Veriga

Na Evropskom sudu treba reci naucnu istinu! 1.Hrvatska nema iseljenistvo u BiH (“svoj narod”)! 2.Fratri franjevci svjedoce da do XX vijeka nije bilo naroda Hrvata u Bosni. 3.Hrvatima su proglasili KATOLIKE sh jezika kao NACIJU KRALJEVINE SHS! pa i u BiH, Kosovu, Crnoj Gori, Srbiji,… ! 4.Odavno nema SHS ni YU! Ne trebaju nam ni njihove nacije izvan maticnih drzava kao konstitutivci! 5.Velikodrzavni projekat Srbije i Hrvatske je ugradjivanje NACIJA Jugoslavije kao “konstitutivnih naroda

Nadimak

Na Evropskom sudu treba reci naucnu istinu! 1.Hrvatska nema iseljenistvo u BiH (“svoj narod”)! 2.Fratri franjevci svjedoce da do XX vijeka nije bilo naroda Hrvata u Bosni. 3.Hrvatima su proglasili KATOLIKE sh jezika kao NACIJU KRALJEVINE SHS! pa i u BiH, Kosovu, Crnoj Gori, Srbiji,… ! 4.Odavno nema SHS ni YU! Ne trebaju nam ni njihove nacije izvan maticnih drzava kao konstitutivci! 5.Velikodrzavni projekat Srbije i Hrvatske je ugradjivanje NACIJA Jugoslavije kao “konstitutivnih naroda ka Veriga Bitan argument za odbijanje R Hrvatske i VP u presudi Kovačević.

niko ne ume tako dobro da me nasmeje

ko ovi mahalski nadriteoretičari ispraznih minderaških teorija. puno fala! selam i kržljavobradom, ćosavom kovačeviću: srbinu, hrvatu, ostalom i šta god mu slijedeće naumpadne i ustreba-

Fra cMarijo

udri ti meni koju vašu takiju, a mereš iznjet i jenu rakiju uz čvarke, alahat. ako nemaš takije, može i ketman. ka nego de ba reiSSovac Je li Djizus na potopljenu kontinentu Mu trpanjem batarele u dupe pravio rasno cistu rvacku naciju?

Fra cMarijo fra cMarijo analni krstitelju

Ono kad preskočiš zapovjedni lanac i popričaš direktno sa zapovjednikom sunita. ka Haha Proslijedis li kog hrvatskog malodobnog djecaka kardianalu i papi stovatelju stasaU komandnog lanca?

Siptarski podstanaru sa krizom identiteta

koji su lafo preživili 12 genocida nije uvreda?! jel uvreda dobiti samo 10mil eura? zar samo 10? vi ste sebi umislili nekakvo lažno ideološko čistunstvo i lažnu moralnu superiornost. ka a šta to za kenjkave muhamedance Kome seres o arijevskoj rasni cistoj hrvatskoj naciji iz katolicanstva potopljeni iranac sa atlantide? Jesi li to ti reformisani jevrej? Cionista?

Hehehe

ko ovi mahalski nadriteoretičari ispraznih minderaških teorija. puno fala! selam i kržljavobradom, ćosavom kovačeviću: srbinu, hrvatu, ostalom i šta god mu slijedeće naumpadne i ustreba- ka niko ne ume tako dobro da me nasmeje Kao npr da su se na Kosovu 3u1 bog i Lazar popisali na Novi zavEt i Isusa da bi od genocidnih majmuna serbalja napravili pravoslavne cioniste.

***

***

Panzer

Koje idu za hrvatske opštine i njihovu obnovu najvjerovatnije. I obnovu magistrale i željeznice od koje Zapadnohercegovački kanton najviše zavisi zarad pristupa tržištu unutrašnjosti, i protoku robe i turista iz iste. Sve je to iz čistog samointeresa meni se čini, ibilo ibi sjajno da je akt čistog altruizma. Mir i suradnja su potrebna cijelog regiji, ali na bazi potpune ravnopravnosti naroda, a ne ovako da se svako malo bošnjački narod ponižava i vrijeđa. Vidiš li ti kakve štetne posljedice HDZova politika donosi i za hrvatsku zajednicu, koja je sve više na meti ojačalog bošnjačkog nacionalizma, i na kraju to neće na dobro da izađe , pa bome naročito ne za Hrvate. ka da da Pa ti slušaj imama na džumi i dalje pa glasaj za Sejdu Komšića

***

Pa ti slušaj imama na džumi i dalje pa glasaj za Sejdu Komšića ka Panzer Pa ti slušaj *****ke demagoge, koji će te veoma brzo u crno zavit, idiote.

/ Najnovije