Reisul-ulema: Politički akteri moraju pokazati odgovornost za stanje u državi

/ Komentari (12)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

666

***

A religije nemaju sta da se mijesaju u drzavu.

To je princip sekularnosti. Koji izgleda da je ozbiljno narusen u BiH.

Sad se vidi, sad se zna

ko se (IZ) kome (SDfA) dopada

***

***

987

Šta koga briga za državu bitne su pare i kako nakrasti što više. Forto je primjer

Pehlivan

Ne mogu da vjerujem da ću se složiti sa onim smradom iz Laktaša, ali brate osnuj političku partiju ili skini ahmediju, i pravac Mehmeda Spahe 14, bez sumnje ulaziš u predsjedništvo ili glavni odbor, kriminalne organizacije SDA!

Madi

Bosna je izgleda puna Abdicevaca i farizeja tko bi rekao

Brkica

EFENDIJA KANI SE POLITIKE NIJE TO ZA TEBE

:-(

Unistili ste bosnjacki narod,faraoni nerazumni,podjelili,pokrali,ovaj narod je u blato bacen.vratit ce se sve vama,na vama je grijeh.

***

***

Nacionalisticke torevine

vase hodze i popovi dolazak alije izetbegovica na prijestolje u sahharevu teheranu muslimani idu u dzamiju svaki dan mole se bogu mrznja se siri ubi srbe ubi vlahe mars u srbiju dolazak feerhadije osmanlije na partizana vase miskina mjesto stvorena torevina muslimanska obiljezavanje osmanlijskih praznika bajrami ramazani potghurice dobise torevinu srusili Jugoslaviju veselje urlanje radosti kraja nema ubili smo jugoslaviju necemo srboslaviju hocemo u evropsku zajednicu mi smo muslimani *****o sve jugoslovene jebhemo Tita diktatora on je kriv za sve hocemo demokratsku muslimansku TITO NAM NIJE DAO DA IDEMO U DZAMIJU...........TAKO SU GOVORILI I GOVORE POTGHURICE JOS UVIJEK I TAKO SADA IMATE DEMOKRATIJU VEC 30 GODINA ZIVITE U DEMOKRATIJI TITO JESTE KRIV ALI ZATO STO STE VI POTGHURICE PRESTALI BITI TGHURCI OSMANLIJE BILI STE BEZ IDENTITETA STETA STO NIJE NASTAVILO SA VASIM PRAVIM IDENTITETOM POTGHURICA NEGO JE TITO ZABRANIO BILI STE SAMO MUSLIMANI NEOPREDJELJENI OD 90 TIH OPREDJELJENI TEHERANCI

nacionalisto torevino

TI pokazujes eto svaki dan nacionalisto

/ Najnovije