Reis u Kozarcu: "Islamska zajednica je uvijek uz svoje imame"

/ Komentari (13)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Smrdoje

Naravno! Bravo uvaženi Reis efendija. Odličan potez. E sada moje pitanje- postoji li makar u jednoj pravoslavnoj crkvi (ruskoj, bugarskoj, etiopskoj, uslovno armenskoj, grčkoj itd, itd..) Sveti Sava - osim u srpskoj crkvi? Pa ako ne postoji šta je loše rekao efendija?

uhhijijoiopopoopo

Eto i reis bi mogao kao znak solidarnosti odgovarati za vlastite izjave koje su dokumentovane i samo čekaju podizanje optužnice. To što neko pripada narodu koji je podneo određenu žrtvu u sukobu ne daje mu pravo na govor mržnje, pogotovo sa pozicije verskog velikodostojnika "naaaaš ;)

Bošnjak

Naučni skup i neka se dokaže ko je bio taj Sava što ga svecem proglasiše! Ako su mu ovi današnji sljedbenici učenja a jesu, vele - sve je jasno!

Miki

Imam je potpuno u pravu pravoslavlje jeste sekta a nekakav sava jeste fašista.

Istorija

Takozvani sveti sava nije bio srbin nego Grk.

enver41

Kako vas kao građanina nije sramota? Kako vas kao reisa nije strah Boga? Nemam više respekt ni prema Vama ni prema Reisu!

.:.

Kako vas kao građanina nije sramota? Kako vas kao reisa nije strah Boga? Nemam više respekt ni prema Vama ni prema Reisu! ka enver41 Помаже Бог Енвере. Данас си нешто нервозан Енвере. `ладно у шуми? А? Ма узми који чварак и мало брље и да `вдиш како одма` лепше бре Енвере. Шта ћеш кад је сланиница скупа. А и ракијештина. Ајде у здрављу ми остај и не опет да се налочеш к`о свиња - ако се и опет налочеш, представити ћчеш се к`о еским. Лад ти пољубим.

Tako i treba živ bio

Zašto mi u našoj d žavi da dozvoljavamo pasijim izdrkotinama da oni genocide vrše a sudili bi nekome ko priča istinu.Mi pričamo ono šti o njima mislimo u našoj smo državi a tim POGANIM psima ako im ne odgovara pravac Karpati ****li svoju djecu poliipsanu srbo*****čku

Mario

Trc b a l i j a poljem ja za njim da ga koljem

Mario

Mome tati nije lako jer moju mamu je be sva(t)ko

Mario

Moja je mama rumana lica - oko usta joj spermica

Mario

Moja je mama rumena seljanka na njoj se pravi redaljka

loznablatka

Srpska Pravoslavna Crkva-izbačena iz Bugarske PC kao satanistička. Njemanjići, konvertiti iz kršćanstva; inače *****i, ubice, pedofili...su lučinoše ovog (satanističkog) ogranka. Kao takva SPC nikada nije mogla dobiti Tomasu Konstantinopoljske Episkopije , te su je kupili, na Berlinskom kongresu, za 1 500 zlatnih švicarskih franaka... Ima još

/ Najnovije