Reis u Ahmićima: "Šta je to dovelo do ovog zločina? O tome kao da smo prestali govoriti"

/ Komentari (14)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

ananassanana00@proton.me

***

Jadno

***

ja ti se javljo da igram hrkljuša za tzv bih

Ja sam komunjara uvijek bio, ali ko sad nije progledao, taj neće nikad. Podrška za rejsa, držimo se IVZa ka ananassanana00@proton.me al ti nećeš jer nisam osunećen. he bga nemeremo tako u europske integracije!

Hope

***NIJE STO SI ZLOCINAC,ALI BAJONETOM UBITI DIJETE OD 3 MJESECA.....

***

***

Lijepe riječi su ukras

Lijepe riječi su ukras

Lijepe riječi su ukras

Lijepe riječi su ukras

LJILJAN

***

Cicanje u milimetar

Eki ko je kriv - pa zločinci, logično! Nego da skrenem pažnju na nešto već zaboravljeno. Predstavnici vrhovne vlasti iz R. Hrvatske su u više navrata pohodili Ahmiće... Kad već mjerimo, haj da izmjerimo koliko je predstavnika ratnog predsjedništva BiH ili nakon rata neko iz te ekipe posjetio bilo koje drugo mjesto gdje je Armija BH pravila zločine? Jedva su se do Kazana uspentrali... pa su sad izdajnici.

Jako dobro pitanje si postavio, moj reise.

Bez i da znas da si ga tako dobro postavio.....

65ghr5zk7

Dovela je vasa nemarnost i nebriga o narodu,sad ste jos gori,udruzili ste snage s sda mafijom i pokopali ste bosnjacki narod,al ste zato vi bosnjacki faraoni na dobitku,na ovom svijetu,a na drugom ce vam se vas haram objesiti oko vrata.odgovsrat cete debelo za ovo zlo narodu koje pravite.

Ts

Napokon glas razbora. Neko se upitao o Kainovskoj prirodi ubojstva i navezanosti na grijehe, osveta za osvetom.

Zenicanin

***

***

***

/ Najnovije