Reis Kavazović uputio saučešće povodom smrti patrijarha Irineja

/ Komentari (9)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Bosnjak

Samo je to licemjerno efendija! Mrzio nas je iz dna duse!!

Si

Kako nijedan Hodza nije umro do sada,mora da su ovu koronu smislili neki Muslimani da se svete Srbima..

Ywbo

Ywbo te on i ti njega

019

Vreća izmeta otišla na drugi svijet.

MDMD

Vreća izmeta otišla na drugi svijet. ka 019 A ti ljudski otpadu ispao iz takve vrece.

Ka 019

Oprostite ali sa aspekta rezidualnog mehanizma međunarodnog kaznenog tribunala vreća izmeta nije ni u moralnom ni u materijalnom smislu odgovorna da je mogla a nije spriječila agresiju na atomske centrale evropskog kontinenta i okruženja godine 2018-e.

gost

onako iskreno od srca, jel de?

ha?

kome saucesce nesreco???

Kreten obični

Istinske prijatelje Bosne koji su se dokazali kad je bilo najteže da su uz nas bez kalkulacija, takve ljde ovaj naziva islamofobima, a za ovog koji je do zadnjeh daha tvrdio da se genocig u Srebrenici nije dogodio, koji je blagosiljao krvnike koji su silovali i ubijali po Bosni, ovaj upućuje saučašće.

/ Najnovije