Kavazović: Stalno čujemo izjave da je postojanje Bošnjaka kao naroda problematično

/ Komentari (5)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

nasvasta

Popostojanje štamparija koje su osmišljene da intelektualno moralno unište Bošnjake a koje preferiraju oni koje i IVZ podržavaju šutnjom to otjera čestitu omladinu i donese ogorčenje njihovim roditeljima tražite halala od te omladine i njihovih roditelja štamparije su Kiseljak Brčko Široki RS Travnik Vitez to je zlo za BiH i Bošnjake.

1234321

Nas bosnjake da prostis svi hm Pa i vi iz islamske fabrike pardon zajednice uhljeba i derikoža.

011

Nije postojanje Bosnjaka problematicno. Vi ste kao narod nastali u Holiday Inn-u 92g. Prije toga niste postojali. Sto se tice tzv genocida, tacno desio se. Napravio vam ga je Alija. Samo sto vi jadni to jos niste skontali. A sad nazad u svoju fildzan drzavu tj 23% BiH.

@Sa071

To sam i ja pomislio kad su mi najbolji drugovi (bar sam tada mislio tako) preko noći ostavili stanove, kuće i porodice i otišle u kasarne, zadužile puške i sutradan počeli da pucaju o zgradama, ulicama i kućama ubijajući sve što se kreće po gradu. Kako i koliko retardiran i ispijenog mozga trebaš biti da poslušaš nekog političara i počneš da ubijaš djecu po gradu jer ti je on rekao da to tako treba? Još je čudnije kako isti ti ljudi, ti koji su ostali živi i oni koje su ovi prvi odgojili i poslije skoro 30 godina spremaju isto? Zar nije bilo jasno da su u ratu pobijedili samo ovi degenerici s kravatama koji su, svako prema svome „narodu“ ustvari najveći neprijatelji tih koje deklarativno „predstavljaju“? Koliko moraš biti glup da ih OPET POSLUŠAŠ???? ka Sa071<< I ja sam isto pomislio kako do jučer najbolji drugovi postali tako radikalni i sjekli glave za vrijeme rata. A sad vrše bombaške i samoubilačke napade gdje su ubijali nevine civile i djecu

Psihijatar

Kolektivno ste ih ubijali, eto šta se desilo

/ Najnovije