Reis Kavazović u Mostaru: Trebamo ostati dostojanstveni

/ Komentari (8)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Gost

Nakon "Vlah ne smije vladati u Srebrenici" jos jedna politicka izborna izjava Reisa. Ni Hrvati ni Srbi nemaju pravo nista ovome prigovoriti, to je sasvim uredu za reci. Samo kada se Hrvati i Srbi opet ujedine i kada njihovi lideri kazu isto svojim ljudima nemoj da bude kuknjave jer evo ko je prvi poceo.

Ob

Opet na djelu miješanje islamskih vjerskih vođa u politički život BiH. Religija je najveći razlog rata u BiH. Svim vjerskim vođama bi trebalo strogo zabraniti miješanje u politiku.

dP

Koliko brinete o zdravlju, znamo iz bliske prošlosti. Bitnije je bilo tada uzeti novac nego čuvati zdravlje.

JA1

E ovo je ono sto stalno govorim. Jako je pametan ovaj reis, sto znaci da je samim tim njegova odgovornost za ovo sto izjavljuje veca. I da to znaci da je on vrh lopova iz SDA, nadam se da ce mu na onom svijetu ako postoji kazna biti veca nego drugima. Nema kraja ovim nacionalnim lopovima, nema veze sa koje strane dolaze, mafija je to.

bakirov reis

samo čita šta mu seka napiše

Gh

To je isti onaj reis koji je cekao da vidi hoce li uspjeti pokusaj ubistva vucica u potocarima, pa kad nije uspio onda je rekao svojim merhametli i prijateljski nastrojenim bosnjama da se okrenu prema kibli. Ko ne vjeruje neka pogleda snimak. To je valjda to dostojanstvo o kojem govori. Samo to da znate srbi i hrvati, kako vam pripadnici antihristove vjere od laznog proroka i pedofila muhameda rade o glavi svo vrijeme pod krinkom multietnicnosti i tolerancije, a o izmisljenog drzavnom uredjenju zvanom gradjanska drzava da ne pricam.

Jeste

To je isti onaj reis koji je cekao da vidi hoce li uspjeti pokusaj ubistva vucica u potocarima, pa kad nije uspio onda je rekao svojim merhametli i prijateljski nastrojenim bosnjama da se okrenu prema kibli. Ko ne vjeruje neka pogleda snimak. To je valjda to dostojanstvo o kojem govori. Samo to da znate srbi i hrvati, kako vam pripadnici antihristove vjere od laznog proroka i pedofila muhameda rade o glavi svo vrijeme pod krinkom multietnicnosti i tolerancije, a o izmisljenog drzavnom uredjenju zvanom gradjanska drzava da ne pricam. ka Gh

Aha

Šta nas briga šta hodže i popovi govore! Što to uopšte i objavljujete!? Koji su mi oni faktori u životu! Daj više , oladite s njima. Dajete im previše prostora i važnosti u vašim medijima, što oni nikako ne zaslužuju.

/ Najnovije