Reis Kavazović: "Sve više Bošnjaka osjeća da je njihovo postojanje za neke najveći problem"

/ Komentari (13)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Kalimero

Isto kao i Zivkovicu, svi su vam drugi krivi, a vi ste andjeli. Moralna nula si Resie.

Ljiljan

Lijepe riječi su ukras

MrziteljPDA

Čampara sinoć priča da nije isto kad ima većinu u Domu naroda HDZ i kada u istom Domu većinu ima neka bošnjačka stranka! Pametnom dosta

Adi

Nije problem postojanje, nego bahato bezobrazno ponasanje, pravite se glupi, glumite da ste postali od ameba, d aje bosna samo vasa, namecete sve drugima, radikalizovali ste se, nece moci reise, bosna je zajednicka, ili je biti nece, a vi cete zivjeti u palestini

***

Lijepe riječi su ukras

Ralle

Došlo na naplatu kad si naredio da se po džamijama daju instrukcije da se glasa za Sejdu Komšića. Sad, kad je tvoj Bakir i voljena SDA *****ila, samo kukanje.

897755678667

Ja kao bosnjak se uopste neosjecam ugrozeno,Ugrozeno se osjecaju samo sda teroristi,lopovi i njihove famelije.vas 200 hiljada sda podanika i vase famelije ugrozavaju i bosnjacki narod i drzavu.sad su i evropa i amerika vidjeli s kakvim lopovima i teroristima imaju posla.samo su sda faraoni ugrozeni,narod nije.

Ne lupetaj reise!

NIKOME ne smetaju Muslimani! Ja prvi (kao Hrvat) ne bih ni dzabe BiH bez ostala dva naroda. Upravo mi ta raznolikost daje neku dodatnu notu. I volim se druzit i razgovarat bas sa ovim sto nisu kao moji. Nekako je drukcije, nesto novo naucim, ne znam, ali volim. I zato ne drobenjaj i ne izmisljaj.

Boske

Nije problem postojanje, nego bahato bezobrazno ponasanje, pravite se glupi, glumite da ste postali od ameba, d aje bosna samo vasa, namecete sve drugima, radikalizovali ste se, nece moci reise, bosna je zajednicka, ili je biti nece, a vi cete zivjeti u palestini ka Adi Obzirom da se vi borite odnosno zauzimate za raspad Bosne i Hercegovine i priključenje njenih djelova teritorija komšijskoj i susjednoj državi ,naše je pravo da BiH smatramo samo svojom.Priključi se snagama koje su za bosnu i Hercegovinu pa onda pametuj ako te iznevjere.

Mostar

Ovog radikala treba poslati u Iran

Tuner

Zato bosnjaci trebaju imati svoju vojsku svoju obavjestajnu sluzbu svoju politiku i biti spreman na sve zbog bioloskog opstanka. Svidjelo se to nekome ili ne. Kopirati od drzave Izrael.

Proximus11

Ovi rusi su skroz poludili, uporno pokušavaju ono što oni rade podmetnuti drugome. U Rusiji je registrovan i najviše neonacističkih i rasističkih organizacija, a laži su im izgovor da mogu činiti zločine. Ovo "Jedem Seine" otvorenu čistu teritoriju, naciju, segregaciju ovdje promovišu najviše ovi iz HDZ i njihovi ljubitelji, čuje se ovako nešto od pojedinaca na Stupu. Zlo fašizma je opet oživjelo, morat će se opet boriti svugdje, u parkovima, na livadama, na plažama...

Ts

Reis, Reis što osjećaš nije što je i razumno. Jedna veličina trebala bi prevazići niske strasti i stavljanje u službu te niske politike, šta više službenik Allaha braću i sestre treba nalaziti, ne neprijatelja.

/ Najnovije