Reis Kavazović odgovorio Orbanu: Neka objasni svoju šovinističku izjavu

/ Komentari (14)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

ja

Odvojiti vjeru od politike.

kinez

STA SE VI VIJERNODOSTOJNICI?? PETLJATE U POLITIKU.SVE JE OVO VASA KRIVNJA STO JE DOSLO DO TOLIKE MRZNJE I ZAVISTI.PETLJATE SE I NAGOVARATE SVOJE VIJERNIKE DA MRZE ONE KOJI NISU VASE VIJERE.MISLIM NA SVE VIJERE.OVAKO NIKAD NIJE BILO U BOSNI I HERCEGOVINI BILO JE POSTOVANJE I LJUBAVI DOK VI NISTE UPETLJALI SVOJE PRSTE U POLITIKU.

hhioš

Ne postoji teroristički akt na zapadu čiji koren oružjem pasošima ili pripadncima ne vodi do islamskog faktora u BiH. Ako vam to nije dovoljno jasno zatražite psihijatrijsku pomoć a ne diskutujte jalovo sa razumnim ljudima.

Guest

Evropa (zna se tačno ko) nikad nije promjenila svoju ideologiju. Oduvijek su bile fašističke nacističke imperijalističke kolonijalisticke i ostat će ne samo u odnosu prema Bosni ili Bošnjacima - Bosancima kako ko pravi definiciju nego prema svima. Time ova izjava je samo iskrenost pojedinaca ili ovaj govori što većina njih misli. Nikad Bosna nije imala saveznike u Evropi kao što Srbija nikad nije imala saveznika u Rusiji. Mi smo samo allat za pregovaranje u novoj svjetskoj podjeli koja dolazi. Na kraju vise cijenim iskrenost pa kako god bila bolna nego igrokaz tzv prijatelja.

jisgjoskp

Nemojte tako ovu kuću su većini uspostavili prosvećeni Srbi. Mi se ovde osećamo kao svoji na svome.

huefifio

Eto bez obzira na to ne bi mi palo na pamet da vam uskratim gostoprimstvo. Druga je stvar činjenica da nemate šta pametno za reći.

Puf

Odvojiti vjeru od politike. ka ja Nestase srbi i hrvati u Bosni.

Zlo i samo zlo

Sda stranka i vodstvo u islamskoj zajednici je u rangu s orbanom i njegovom politikom.Udarate i vi na Bosnjacki narod lopovlukom,licemjerstvom,sistemo podanika,sistem hamal,a ne radnik.itd,itd

?

Ne postoji teroristički akt na zapadu čiji koren oružjem pasošima ili pripadncima ne vodi do islamskog faktora u BiH. Ako vam to nije dovoljno jasno zatražite psihijatrijsku pomoć a ne diskutujte jalovo sa razumnim ljudima. ka hhioš "Bog" je mamojebni jevrej raskovan na krstu tvorac kompjutera i ljudskih prava.

Hercegovac u Bosni

Bilo bi lijepo da javno odgovori reis sta su rezultati rada komisije u vezi hafiza Kenana Musica. Ipak mu je to prioritetan posao a ne da komentarise svjetske fasiste.Inace sad ce svi predstavnici stranaka poslati dopis za medije.Jad i cemer.

kukac

Poglavica plemena Huni iz azije hoce nas da integrise u Evropu.. Madjari su u svakom ratu bili najgori zlocinci, najveci fasisti. I Danas je tako. Integrisite sebe pobogu..

Isti, samo drugo pakovanje

Na kom jeziku mu je odgovorio? Na našem, pa da odjekne i da ga čuje i razumije cijeli svijet i Evropa? Hajde hodža, Alaha ti, šuti, ne provaljuj se, gledaj svoja posla, da to radiš manje bi povoda Orbanu i idiotima kao Orban davao za onakve izjave.

?

STA SE VI VIJERNODOSTOJNICI?? PETLJATE U POLITIKU.SVE JE OVO VASA KRIVNJA STO JE DOSLO DO TOLIKE MRZNJE I ZAVISTI.PETLJATE SE I NAGOVARATE SVOJE VIJERNIKE DA MRZE ONE KOJI NISU VASE VIJERE.MISLIM NA SVE VIJERE.OVAKO NIKAD NIJE BILO U BOSNI I HERCEGOVINI BILO JE POSTOVANJE I LJUBAVI DOK VI NISTE UPETLJALI SVOJE PRSTE U POLITIKU. ka kinez je li odbačeni jevrejski prorok Ješua bio Jovan Srbenda ili Ivan Rvatina?

.

Poglavica plemena Huni iz azije hoce nas da integrise u Evropu.. Madjari su u svakom ratu bili najgori zlocinci, najveci fasisti. I Danas je tako. Integrisite sebe pobogu.. ka kukac Turski radiaktivni zaostali kmetovski otpad ima svoj mit o Kosovu kao izvoru posebnosti. čO(r)ban se kače na ovo naci nejsra: https://bit.ly/32eFJB9.

/ Najnovije