Reis Kavazović o sastanku Čović, Vučić, Dodik u Beogradu

/ Komentari (12)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Hshs

Reisu drži se vjere i tišina!

jasta

Sve dok se popovi/svestenici/hodze budu petljali u stvari koje ih se ne ticu ovdje bolje nece bit', neka se drze svojih bajki i suplje price petkom/nedjeljom

071

I ponovo: predizborna predstava za male bebe. Sve ode u vražiju mater, novac pojela maca, imamo egzodus ljudi, ulazimo u pećinsko doba jer ovi idioti i kleptomani ne znaju da vode ni psa na uzici a kamoli državu, valja prikriti sve lopovluke i katastrofalnu situaciju pa se vjerski službenici i propali političari bave kompletno isceniranim slučajevima. Koja dosada, koji očaj.

dP

Licemjer.

071

Jadan Vučić, teško je bilo u situaciji koju je iscenirala njegova služba.

MLK

OVE HODŽE LIČE NA MAJMUNE KAD STAVE TURBAN NA GLAVU.

JA1

Vecina vas sto komentarisete nije ni procitala ono sto je rekao.

Erna

Postovani reise, pise li u knjigama da se trebate baviti vjerom u vjerskoj ustanovi a ne politikom na koje kakvim skupovima ili medijskim istupanjima. Pise li u vasim knjigama kako je narodu dosta politike koju i u dzamiji provodite. Pise li u tim knjigama kako se politika i vjera trebaju razdvojiti?

JA1

Po ovoj izjavi reisa vidi se da je jako pametan i nacitan. Cudno je onda da on isti pomaze SDA u sunovratu naroda u bih. Znaci moze biti samo jedno, ovo je pokvareni reis, sve zna al radi za sebe.

Reis srbofob

To je isti onaj reis koji je cekao da vidi hoce li uspjeti pokusaj ubistva vucica u potocarima, pa kad nije uspio onda je rekao svojim merhametli i prijateljski nastrojenim bosnjama da se okrenu prema kibli. Ko ne vjeruje neka pogleda snimak. Samo to da znate srbi i hrvati, kako vam pripadnici antihristove vjere od laznog proroka i pedofila muhameda rade o glavi svo vrijeme pod krinkom multietnicnosti i tolerancije, a o izmisljenog drzavnom uredjenju zvanom gradjanska drzava da ne pricam.

Sloboda

Vi u ovim komentarima dole koja ste vi bagra nevjerovatno da takve stoke postoji. Mrš bagro ne pismena.

090

To je isti onaj reis koji je cekao da vidi hoce li uspjeti pokusaj ubistva vucica u potocarima, pa kad nije uspio onda je rekao svojim merhametli i prijateljski nastrojenim bosnjama da se okrenu prema kibli. Ko ne vjeruje neka pogleda snimak. Samo to da znate srbi i hrvati, kako vam pripadnici antihristove vjere od laznog proroka i pedofila muhameda rade o glavi svo vrijeme pod krinkom multietnicnosti i tolerancije, a o izmisljenog drzavnom uredjenju zvanom gradjanska drzava da ne pricam. ka Reis srbofob

/ Najnovije