Reis Kavazović o marširanju Vojske Srbije: Dokaz kuda nas vode zaključi 'svesrpskog sabora'

/ Komentari (27)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

tuner

Oni ne znaju jos, ali vode ka umarširanju tuđe čizme u Beograd, i da se sa njihovim primitivizmom završi jednom za sva vremena, a ljiljani će biti i iza drine. maj 2032.

Cak i srpska vojska je bolja od tebe, reise...

Manje zaostali.

***

***

***

***

Srbogenocidaši

DJECU LI VAM SRPSKU GENOCIDNU *****O POLIPSANU IZ TRUHLU.BEĆETE SE PO NAŠOJ DRŽAVI LUDIRATI I PROVOCIRATI ZABORAVLJATE DA STE NASELJENICI KAKO STE DOŠLI TAKO ĆE TE I DA NESTANETE

***

***

A koji su tvoji korjeni

***

el-džihadi reiSSovac ne prestaje biti ajatolah

koji se svime bavi; sudstvom, vojskom, itd. olaham, bavi se on i krađom kroz IVZ,... pitaj defter hefte. samo se vjerom ne bavi.

Juhu, juhu, juhuhu

A šta kaže glavati i prepametni Nikšić. Možda nema vremena od jagnjetine kod "Kovačevića" uz Neretvu. Prijedor je daleko kao pjeva "Rok ko fol"

***

***

Carlos

Poceli su i sa skidanjem drzavnih drzava u pojedinim opstinama u b.posavini.

DADO

Pa defilovao je i Turski vojni orkestar po Tuzli,pa nikom nista.

sparco

Sjeme zla je izraslo i moglo bi uroditi plodom,nešto se kuha i nije dobro..

Tatar

Svi ste vi zajedno šaka izdajničkih jada koja bi za stolicu i rodzeno dijete prodala.Dabogda došlo vrijeme da vam narod sudi

Mujadin

Okupacija u 24 slike. Eh Zvekane, Zvekane.

Miki

Vode ka tome da se Bošnjo koji živi na 23 posto , ne može ništa pitati u Republici Srpskoj.

Il principe

**** reis

Pravda

***

Pravda

***

Banja Luka

Uhapsiti vladu a i vojnike.

***

***

***

**vi to radite eto vam vase ***

***

***

***

***

Hegel

***

TEBE U

TURSKU ili IRAN

Mujadin

Svi ste vi zajedno šaka izdajničkih jada koja bi za stolicu i rodzeno dijete prodala.Dabogda došlo vrijeme da vam narod sudi ka Tatar Zvekane OS BiH na granicu, ali svi znaju samo ti Zvekane neznas da nema OS nego precizno podijeljene tri vojske.

/ Najnovije