Reis Kavazović o džamiji Ahmed-age Krpića u Bijeljini: 'Nemojte da bude stranac u vlastitom gradu'

/ Komentari (9)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Lijepo

Koliko Bošnjaka živi u Bijeljini?

Hrist

Vi ćete uvek biti stranci u Srpskoj Republici...kao turisti dobrodošli i dovidjenja

Ne pijem dok Paja vozi

Koliko Bošnjaka živi u Bijeljini? ka Lijepo Skoro su se svi vratili

XXX

Jeli Tomo Cvitanušić bio na ovom skupu? Ili nije zbog izostanka sponzorstva bh. telekoma.

rrrr

Koliko Bošnjaka živi u Bijeljini? ka Lijepo Mnogo, mnoogo više nego Srba u Federaciji. Čak i pojedini Srbi iz Federacije imaju i strah da se tako deklarišu. Evo ja živim u RS, svaka druga osoba na koju naiđem je Bošnjak, prema njima se ophodimo sa poštovanjem , žene starije i mlađe nose svoja vjerska obilježja bez ikakve diskriminacije. Ne bi ih bilo toliko u RS da je situacija ista kao sa Srbima u Federaciji koji samo što ne promjene vjeru, ime i naciju da bi se osjećali iole prihvaćenim.

0000

Vi ćete uvek biti stranci u Srpskoj Republici...kao turisti dobrodošli i dovidjenja ka Hrist Neće nikad biti stranci, ja sam iz RS i vjeruj da je svaka druga treća osoba na koju naiđem Bošnjak, mi ne pravimo toliku razliku među nama. Bošnjaci su sastavni dio BIH društva i u RS ih ima pet puta više nego Srba u Federaciji što i zvanični podaci popisa govore. Da je Bošnjacima u RS toliko loše, ne bi masovno dolazili. Mi ne pravimo toliku razliku među nama i za razliku od vaših ekstremista i mrzitelja kojima čak i ubijeni srpski civili od 1992. smetaju.

Hrist

Neće nikad biti stranci, ja sam iz RS i vjeruj da je svaka druga treća osoba na koju naiđem Bošnjak, mi ne pravimo toliku razliku među nama. Bošnjaci su sastavni dio BIH društva i u RS ih ima pet puta više nego Srba u Federaciji što i zvanični podaci popisa govore. Da je Bošnjacima u RS toliko loše, ne bi masovno dolazili. Mi ne pravimo toliku razliku među nama i za razliku od vaših ekstremista i mrzitelja kojima čak i ubijeni srpski civili od 1992. smetaju. ka 0000 Budalo moramo proterati sve muslimane iz Srpske Republike!

Jaaa iiiiiiiii

Mason koji drzi udrzenje i,z pod svojom cvrstom sapom,jer taj sistem harača nad sirotinjom oni kontrolišu uz pomoč zapada.da nije tako narod bi imao uvida u poslovanje firme isl zajednica,i znao bi narod gdje im novac završava.Ovo je čisto mafijaski nacin krađe bosnjaka od najgore mafije u povijesti BiH drzave.Ko im se god suprostavi nasoni ce ga stavit na stub srama pa i gore stvari.Oni nemaju nikakve veze s vjerom islam.

Milos

Ne mere po t u r e bit domaĉin u gradu

/ Najnovije