Reis Kavazović: Nema manjeg naroda čiji je obraz čist kao obraz Bošnjaka

/ Komentari (18)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Nadimak

Ko o čemu, ***** o poštenju!

Nadimak 2

Lijepe riječi su ukras!

Nadimak 3

***

Nadimak 4

Lijepe riječi su ukras!

Nadimak 5

Braćo i sestre, trenirajte vaš AI za ime božje.

Nadimak 6

*****nje

Kavazovic, ili kako u jednoj recenici izreci tri mita i dvije poluistine, a nijednu istinu...

Ne dâ mi se ni crtat. Kome nije jasno.. jbg.

SF

Hahaha i ha!

Gost

Bilo bi dobro da šuti jer kada progovori otkloni svaku sumnju.

Viking

U Bakira je cist,ne valja se rugati...

Mostar

Reci to u Vitezu, reci to u Grabovici, Jablanici, Konjicu......reci to u New Yorku 11/9...smradu lazljivi

Guest

Je li ga sramota tako nešto izjaviti. Podnijela prvo od sebe i sam ćeš te riječi pogaziti da ne govorimo o drugima Respiratori itd.itd.

,MUSLIMAN!

Nevaljajte gluposti,najveci lopovi,prevaranti,narkomani,alkosi,kockari svaleri.cega se go dotaknu sve uvene i posane smece.pohlepni smradovi kojima niko oci nemoze nahranit.a u ratu nisu mogli zlo napravit,a gdje su uspjeli i napravili su kao i cetnici.znam,zivim među tim ogavnim narodom.ovo se ne odnosi na Muslimane,ti su ljudi ok.

Lila

U to bas nisam sigurna ali sam sigurna u to da nisu koljaci i razbojnici kao cetnici tj. Srbi.

Lila

Izbrisali ste moj komentar, ALI SE ISTINA NE MOZE IZBRISATI !

BUUM

Nema ljepse vjere od Islama a pogani je duse od Bosnjaka

Nije

To nikakva vjera, to je pokret.

Ali

Ovi naši islamisti su najgori, prije rata sve veliki komunisti, haremi i džamije im bili zarasli u korov i draču niko o njima nije vodio računa, dok su pokupili državne stanove i privilegije, sada veliki vjernici, sve se umotalo ko u džamahiriji. Nisu džaba suncokreti, prevrtljivci, podmukli lažovi. Vjerujemo da je i reis bio veliki komunista.

/ Najnovije