Reis Kavazović: Na sceni su populisti koji ugađaju masama

/ Komentari (4)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Travnik

Jesu i faraoni koji nemaju osjecaja za obicno ljudsko bice.i u islamskoj zajednici su vecinom pohlepni faraoni koji zive s ledja sirotinje.napravili ste od isl zahednice firmy gdje faraoni zive s ledja sirotinje.jeste li ikad pitali i jednog dem borca imali za hranu i racune platiti,nikad nisam cu za takav slucaj.al zato ih stavljate na spiskove po đamijama kao da su oni vama duzni neki novac,kakav,zasto su vam duzni,ta puka sirotinja.vi ste u bosni od islama vjere napravili teror i faraonski sistem otimanja,sve za rad vasih dobrih uzivanja na ovom svijetu.

JA1

Oni ulazu u skolovanje u medresama, bas cemo od toga imati koristi. Sve same bradice i marame, znanja imaju ko ptice. Oslobodite nas vaseg cuvanja i vaseg i SDA cuvanja, pobiste nas bagro lopovska

nasvasta

Populisti protiv nepotista ,imaoca diploma iz štamparija to jest lažova izdajica boraćke djece ,ljudski otpad i jedni i drugi.

voksal

Poštovani Reise populisti su oko tebe i harče lokalno, a komšije i suživot koji su u talu sa njima, harče van Federacije. Počni se ti brinuti za stado u Federaciji, jer koliko ovi kradu neće ostati ni travka poslje njih. I nisu to populisti, nego LOPOVI, za suda i streljanja zbog izdaje, te Božije kazne. Moja dilema je: Ako si uz njih onda si isti?

/ Najnovije