Reis Kavazović: 'Bosanski muslimani i Jevreji su jedno tijelo, valja nam obnoviti naš zavjet'

/ Komentari (7)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Daj jer

***

Opali minus

Od odlaska Otomanskog carsta bosanski muslimani i jevreji imaju istog neprijatelja: radikalizovano desnicarsko krscanstvo u sluzbi stvaranja rasisticke nacionalne s-h drzave na arijevskom mitu. ka Daj jer Pseudojevrej sa slavenskom rasnom cistotom i s-h nacijom iz krscanstva.

Gost

Na čemu je ovaj efendija? Nikada nisu bili jedno tijelo a posebno od četrdeset prve do četrdeset pete kada su muslimani provodili holokaust nad Židovima.

Ma ja, jedno ste vi tijelo

zato sto ti Reise ne dozivljavas BiH Zidove kao politicku ugrozu, premalo ih je. Vec da su to Hrvati, ne bi se ti tako razbacivao epitetima.... Ne bi mi namah plaho mogli bit jedno tijelo....

user90104

EVO KOJA JE RAZLIKA IZMEĐU JEVREJA I MUSLIMANA, JEVREJI SLAVE 5000 GODINU A MUSLIMAI KAO REIS KAVAZOVIĆ 1440 GODINU.ŠTA ON GOVORI TO JE VAN SVAKE PAMETI.

Bratstvo

i jedinstvo po Kavazu, a za politicke poene.

Bitno je

***

/ Najnovije