Reis ef. Kavazović: Kao musliman, odbacujem izjavu kardinala Vinka Puljića

/ Komentari (10)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

miki

krenulo je to izgleda

Bosna

Radikalan islam je svima jasan, a i ovo na to liči, prebrojavanje.

Koliko si ih ti razdjevičio Pulja Bulja?

vecernji hr kardinal puljic svecenickog zlostavljanja djece bilo je i u bih 1302659

Ljiljan:Stari iskusni pedofilčina

Puljić u nedostatku mladih katoličkih dječaka počinje I da halucinira

Haha

Pukla takija ko trula tikva. Ovakve muslimane volim, a ne kad mi glumataju

R BiH

Postovani gospodine Kavazovicu POTENCIRAJTE; Obrazovanje ,rad, red, disciplinu Proklinjite korumpirane politicare, prevarante,lopive ,razbojnike itd Borite se za red u BiH Sto se gospodina Pulkica tice to nam je vec poznato ….

Ha ha ha

Pukla takija ko trula tikva. Ovakve muslimane volim, a ne kad mi glumataju ka Haha Kako volim krscansko laganje tipa da je Isus starozavjetni bog koji je sebi **** ***** da bude ljudska zrtva ali to glupi jevreji nisu znali procitat iz Tankha. Ili da je katolicanstvo neodvojivo od hrvatskog nacionalnog identiteta kao iudaizam od jevrejskog.

TS

Čiji ste vi sluga dragi reis? Ljudski i Božji? Je li Bog, Bog rata ili Ljubavi? Zastupati li narod ili jedinstvo s Bogom svih naroda i narodnosti jer su djeca Božja?

TS

Kako volim krscansko laganje tipa da je Isus starozavjetni bog koji je sebi **** ***** da bude ljudska zrtva ali to glupi jevreji nisu znali procitat iz Tankha. Ili da je katolicanstvo neodvojivo od hrvatskog nacionalnog identiteta kao iudaizam od jevrejskog. ka Ha ha ha Laganje ako ima to je samima sebi. U najvećoj zabludi su oni koji ne prepoznaju Isusa kao pravog čovjeka i pravog Boga. Zašto je On i Bog, jer ima sve odlike Boga, ali Mu je pravi sin. Ta svi smo djeca Božja time i Bogovi no to nećemo biti dok se zla ne odbacimo i ovakvih tendencioznih i malicioznim izjava koje vode sukobu što nas odvaja od Boga Ljubavi.

@ljiljan

***

/ Najnovije