Refik Lendo poručio generalima iz RS: 'Nećete rušiti državu Bosnu i Hercegovinu'

/ Komentari (16)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

***

***

Error

Jel porucio sta milanovicu ? I samo da podsjetim posto sada brane smita a toliko su ga i u federaciji htjeli da smjene da ga je isti milovanovic odlikovao zlikovackim ordenjem.sad im valjda valja jer ne valja dodiku.mislim kod nas se tako vodi politila ko dheca u vrticu vlast nam je ovih dana bas onako zbunjujuca.protestiraju umjesto da rade svoj posao i kad ga ne urade da budu iole ljudi da ae maknu sami i daju otkaz.

Borac sa Žuča

Generale samo zovi, još dobro znamo da pucamo!

ALE

Error - IDI ONANIRAJ I POPI PIVU KREZAVI PAPAK!:):)

Borac sa Žuča

Veliki promašaj, očito namjeran. U okviru programa Sarajevo Film Festivala danas je održan "CineLink Drama Showcase Telekoma Srbija" na kojem je predstavljen srbijanski film Radoša Bajića "Heroji Halijarda". O promociji ovog kontroverznog. Organizatore 29. SFF-a koji kažu da su zatečeni. Moj generale izgleda da malo kasnimo Sveta trojica su već odradila posao srpskih generala. Kako je počelo, možda od septembra organizuju za đake KS i filumske pretstave. Šalu na stranu ovdje neko mora da podnese neopozivu ostavku za ovaj promašaj.

Ljiljan:***

TREBA DOBRO DOČEKAT KARPATLIJE JEDAN DOBAR DIO PORAMANIT A OSTALE PROCESUIRAT ZA RATNE ZLOČINE!

Ne pijem dok Paja vozi

Generale samo zovi, još dobro znamo da pucamo! ka Borac sa Žuča Znači junak sa video igrica

Ljiljani nisu sa Karpata

Ali ovi naši političari puno pričaju o ratu. A zašto je dobar rat? Da se prikriju prodaje firmi, respiratori, diplome.....

Bojovnik Ante

Vasa je samo Alijina fildzan drzava tj 23% BiH. I to se nikad nece promjeniti. Ako opet krenete u rat kao 92., protiv sebe ce te imati 11 miliona hriscana. Hrvati ce pokusati da uzmu sve sto ste im pokrali. Srbima je dovoljno 49% trulezi od BiH.

Naša je cijela BiH

Vasa je samo Alijina fildzan drzava tj 23% BiH. I to se nikad nece promjeniti. Ako opet krenete u rat kao 92., protiv sebe ce te imati 11 miliona hriscana. Hrvati ce pokusati da uzmu sve sto ste im pokrali. Srbima je dovoljno 49% trulezi od BiH. ka Bojovnik Ante A ti **** svoju ***** i lipsano dijete.Oduzet će mo ti pasoš naše države .Idi na KAROATE i nek ti braća bizoni izdaju ********i

TU SMO

Ne samo penzionisani borci i oni koji su rođeni poslije a i braća mudžahedini Klat će mo ih pogane pse srbo*****ke

🇷🇸🇷🇺

NE KENJAJ TERORISTO

Borac sa Žuča

Znači junak sa video igrica ka Ne pijem dok Paja vozi Poštovani, obraća ti se stvarni Borac sa Žuča, a ne sa video igrica. Na Žuču mi je bazni logor bio u selu Jezera. Jedan sam od učenika bitke, kada je Armija BiH uzela Hojtu, Mlakvu, Borikovac, Bijelu Lijesku i par sela. Da ne zaborvim dosta tenkova i drugih borbenih sredstava. Nakon ove bitke cijelu komandu Četvrte gardijske brigade iz Kalinovika đeneral Mladić je zatvorio (završili u vojnom zatvoru).

Ne pijem dok Paja vozi

Poštovani, obraća ti se stvarni Borac sa Žuča, a ne sa video igrica. Na Žuču mi je bazni logor bio u selu Jezera. Jedan sam od učenika bitke, kada je Armija BiH uzela Hojtu, Mlakvu, Borikovac, Bijelu Lijesku i par sela. Da ne zaborvim dosta tenkova i drugih borbenih sredstava. Nakon ove bitke cijelu komandu Četvrte gardijske brigade iz Kalinovika đeneral Mladić je zatvorio (završili u vojnom zatvoru). ka Borac sa Žuča I ti bi eto koji je doživio užas rata opet ratovo?

Ljiljani nisu sa Karpata

Vasa je samo Alijina fildzan drzava tj 23% BiH. I to se nikad nece promjeniti. Ako opet krenete u rat kao 92., protiv sebe ce te imati 11 miliona hriscana. Hrvati ce pokusati da uzmu sve sto ste im pokrali. Srbima je dovoljno 49% trulezi od BiH. ka Bojovnik Ante To kaže bojovnika ante iz kante. A đe ti je država hb bojovniče❓ 🤣🤣🤣🤣

Jole

Ne treba nju niko rusiti!!! Vi iz sda ste je dovoljno urusili svojim lopovlucima da se ne moze oporaviti narednih 20 godina

/ Najnovije