Refik Lendo: Osuđujem prijetnje gradonačelnici Sarajeva, FUP mora odmah reagovati

/ Komentari (24)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Mostar

Gradonačelniče, zapamtiti će židovski cionista gdje je došao.

Persona non grata

Lijepe riječi su ukras!

Dudamel

Ako FUP bude djelovao, onda mora da djeluje i na druge prijave od drugih nasilnika prema pojedinim gradjanima BiH. Postoji nemali broj prijava gradjana mnogo gorih maltretiranja putem društvenih mreža, telefona (SMS, Viber) . Ako ovo FUP bude izdvojio kao iznimku o djelovao samo zato sto je gradonačelnica, onda će to biti diskriminacija prema drugim gradjanima koji prijavljivali maltretiranja i direktne prijetnje. Uostalom, nedavno vam je mlada zena ubijena od strane partnera kojeg je uredno prijavljivala za nasilništvo. Izvolite, djelujte ali budite sigurni da će vam se pokucati na vrata da radite ravnomjerno posao ta koji vas gradjani plaćaju.

000

Gradonačelniče, zapamtiti će židovski cionista gdje je došao. ka Mostar STAJE MUSLIMANI ISTINA BOLI A KAD VI LAJETE NA HRVATE TO JE U REDU

Svi koji ppdrzavaju hamas

su teroristi

Hamo

su teroristi ka Svi koji ppdrzavaju hamas Hamas forewer

Haha

Evo saće da reaguje. Samo da izađe iz 23%.

Lasta

Lijepe riječi su ukras!

Tužba nije prijava

Ako FUP bude djelovao, onda mora da djeluje i na druge prijave od drugih nasilnika prema pojedinim gradjanima BiH. Postoji nemali broj prijava gradjana mnogo gorih maltretiranja putem društvenih mreža, telefona (SMS, Viber) . Ako ovo FUP bude izdvojio kao iznimku o djelovao samo zato sto je gradonačelnica, onda će to biti diskriminacija prema drugim gradjanima koji prijavljivali maltretiranja i direktne prijetnje. Uostalom, nedavno vam je mlada zena ubijena od strane partnera kojeg je uredno prijavljivala za nasilništvo. Izvolite, djelujte ali budite sigurni da će vam se pokucati na vrata da radite ravnomjerno posao ta koji vas gradjani plaćaju. ka Dudamel pa podnesi tužbu kao što je to gradonačelnica uradila .

111

Lijepe riječi su ukras!

Borac sa kauča

Hrvati su pobili više židova od njemačke sad vam ga zao .ebo vas on vodite ga mami ka Lasta Samo što su im pomogli i Muslimani(to su oni koji su bili u ujama)

Borac sa kauča

Neka mi neko kaže zašto se mrze Jevreji i šta su učinili nama u BiH

Dudamel

pa podnesi tužbu kao što je to gradonačelnica uradila . ka Tužba nije prijava Mislis da nisam?

Ti baš kreten na kaucu

Neka mi neko kaže zašto se mrze Jevreji i šta su učinili nama u BiH ka Borac sa kauča Niko jevreje ne spominje to je bratski narod bošnjaka problem su židovski cionisti koji moraju biti unisteni i puna podrška HAMASU .

Budala ali baš

Evo saće da reaguje. Samo da izađe iz 23%. ka Haha Xaxaxa Ima te li vi tih 26 % jadan bio

Borac sa kauča

Niko jevreje ne spominje to je bratski narod bošnjaka problem su židovski cionisti koji moraju biti unisteni i puna podrška HAMASU . ka Ti baš kreten na kaucu Aha znači Jevreji i Židovi nisu isto. I opet kakve veze imaju Jevreji Židovi iz Izraela sa BiH

Ne pijem dok Paja vozi

Xaxaxa Ima te li vi tih 26 % jadan bio ka Budala ali baš I šta ti znači Iksa Iksaiksa jel to neka šifra

Juka

Aha znači Jevreji i Židovi nisu isto. I opet kakve veze imaju Jevreji Židovi iz Izraela sa BiH ka Borac sa kauča Pa Ti baš budala pročitaj nešto u tom svom jadnom životu.

Haha

Xaxaxa Ima te li vi tih 26 % jadan bio ka Budala ali baš Imamo. Nema tu alahanja ni Hamasa kao u tamnom vilajetu

***

***

Julija

Julija Koš je po struci istoričarka umetnosti, arheologinja i diplomirana bibliotekarka, te magistarka nauke s područja društvenih nauka. Predavač jevrejske istorije i Holokausta i autorka nekoliko knjiga i članaka o Holokaustu, govori o tome zašto nikoga nije posebno uzbudilo njeno pismo najvišim hrvatskim funkcionerima u kome se ukazuje na *****ki pozdrav na grbu branitelja postavljenog u Jasenovcu. Šta misli o dijagnozi da je u Hrvatskoj na delu proces refašizacije, zašto smatra da je stalna postavka u Muzeju Jasenovca lažiranje istorije? Zašto smatra da nema razlike između Nedićeve Srbije i Pavelićeve Hrvatske, kad je reč o odnosu prema Jevrejima. Sagovornica RSE je izgubila deo svoje porodice u Jasenovcu i u kamionu-dušegupki u Beogradu.

Xxx

Lijepe riječi su ukras!

Adi

***

666

Lijepe riječi su ukras!

/ Najnovije