Refik Lendo bez dlake na jeziku: 'Bošnjaci će vraćati kredit za most, a Andrej Plenković slikati'

/ Komentari (28)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

sarajlija

BOSNACI! Kakvi bošnjaci ba kakvi pašnjaci!

Gost

Gospodine Lendo nećemo se valjda "prebrojavati". Sve su to "gradžani". Ako ne vratimo kredit neka uzmu most.

***

***

Lendaš moj

Ovaj Alijin retard-đuturum umislio da o svemu ima mišljenje, tobejarabi!🙈🙉🙊

Realno

Odbit će se ovo sve hrvatima od glavu kad tad, stvarno misli ova šaka jada koje nema ni 10% u BIH da će moći ovako još dugo

Ssss

Ma hajde, zna se koje vecinski narod u fbih, ne mogu oni nista

Semran

Moj Lendo vi izgleda poceli djelovat tek kad ste *****ili sta ste radili 35 godina

Asker

Cuj ovog profitera,jos bi se ti trebao slikat ,pa da most se srusi. Zelena đukelo

***

***

Panzer

Bili su to zlatni dani islamista iz SDFA kad su 5 puta polagali kamen temeljac za HE Vranduk koja se dakako nikad nije izgradila. Niti jednog Hrvata nije bilo na “proslavi”. “Gospodo”, niste pozvani nikamo izvan 23%, niti ćete biti! ka Haha 100%tačno potpisujem

***

***

MRKI

SVE STE TO VI SVI KRIVI

Digle de uje,

Njih sve skupa oko dvjesto hiljada, kao ovece selo. Kad im dodamo i niksica gnjidu, gavru bijednu izdajicu i njihovu stranku poganćere, opet su ovece selo. Sve se mijenja, izdrzao je Mujo igore i ovo ce. Vidimo se na izborima, ugnjetavaci.

MUGDA

LENDO MENI JE TE STVARNO ZAO KAD SI TAKO LUD PAKUJ KOFERE ZA VOJKOVICE KANI SE POLITIKE TO NIJE ZA TEBE

Bolje sa dlakom

Kako ne konta ništa a toliko životnog iskustva

Ma jaa... Hrvati bi trebali to i da otplate, pa je

li?? Nesto kao sto su trebali u ovom zadnjem, KOKOSARSKOM ratu da se izbore za grODZansku i njene kljuceve predaju busnjucima da se preglasava, pa je li taaako?? Ako to Hrvati nece, eh, onda su oni erm....da vidimo..... prevrtljivi Latini!? Moze? Aj bog moj Lendo, haj ti popij kaaahvu sa tvojom hanumom....

user90104

Odbit će se ovo sve hrvatima od glavu kad tad, stvarno misli ova šaka jada koje nema ni 10% u BIH da će moći ovako još dugo ka Realno MOŽE BITI BOŠNJAK A BOSANAC NIKAKO.ZAHVALJUJUČI SDA I BAKIRU KOJI JE IZMISLIO BOŠNJAKE SA PREZIMENIMA SRBA I HRVATA A BOSANCE IZBRISAO IZ MATICE ROĐENIH.

Nadimak...

Gavrilo ispuhal flaminga? J ti M

Pometeni ste

Bosanci i Hercegovci će otplaćivati ovaj i sve vaše dugove a to je ono što ste pokrali. Da bar srbi pometu svog Baju i njegove, kao što smo mi ove, e tada bi bilo šanse za život.

🔥🔥🔥🔥

A meni je provala kad se optužuju Hrvati i Srbi da se veličaju ratni zločinci pogotovo kad se počnu miješati u politiku....I ko je ono refik lendo

Još ne znaš osnovno

Bosanci i Hercegovci su izgradili i financirali ovaj most. Oni će vraćati dug kao i sve druge. Građani Bosne i Hercegovine su Bosanci i Hercegovci.

Trojka

izdajnička, ko bi rekao da ću se složiti sa Lendohanom

Bosanka

Trojka vam je sad kriva i sto ste ministarstvo prostornog dali HDZ kad se radilo o vasim pozicijama (?)

lendo, reis, sebka-crnogorka, bokir

ramzes isak, konjinaković, džoaferović, kalendaruša, dr.vranakapetanović gavran, lažni merlin, džeko i raljavi tarik sa suhom hanumom, sejdo+ zloaja begić+ mešalicagić 120 L, i mnogi drugi umni hafizi su krema po tu rčenog hološa. očekuju se nobelove nagrade za nabrojane,... a kaće, ne zna se, olaham.

Je li prcio bogojebicu sveti duh na mostu?

100%tačno potpisujem ka Panzer

Ko tebe sta pita nazi krscane

MOŽE BITI BOŠNJAK A BOSANAC NIKAKO.ZAHVALJUJUČI SDA I BAKIRU KOJI JE IZMISLIO BOŠNJAKE SA PREZIMENIMA SRBA I HRVATA A BOSANCE IZBRISAO IZ MATICE ROĐENIH. ka user90104 Pseudocionisticki naci sljamu sa slavenskom rasnom cistotom i serbokuroatskom nacijom iz krscanstva pokrstena siptarcino erce****icka?

S-U-go Seroslavljevic ustaski dr. rasne cistote

ramzes isak, konjinaković, džoaferović, kalendaruša, dr.vranakapetanović gavran, lažni merlin, džeko i raljavi tarik sa suhom hanumom, sejdo+ zloaja begić+ mešalicagić 120 L, i mnogi drugi umni hafizi su krema po tu rčenog hološa. očekuju se nobelove nagrade za nabrojane,... a kaće, ne zna se, olaham. ka lendo, reis, sebka-crnogorka, bokir Prijeratni Jugoslav od oca pravoslavca i majke muslimanke. Sanja Vlaisavljevic *****a za parfem nepoznata poDrijetla. Banjalucki -******a Pulja Bulja zastitnik djecoiebaca u Katolickoj crkvi. Tranjo Fopic dezurna batarela obozavatelj muskih obrezanih. Puk: pokatoliceni pohrvaceni siptari arnauti karika koja nedostaje izmedju covjeka i uspravno hodjuceg majmuna.

Jel pedofil Muho prije bio zidov il katolik?

>>Prijeratni Jugoslav od oca pravoslavca i majke muslimanke. Sanja Vlaisavljevic *****a za parfem nepoznata poDrijetla. Banjalucki -******a Pulja Bulja zastitnik djecoiebaca u Katolickoj crkvi. Tranjo Fopic dezurna batarela obozavatelj muskih obrezanih. Puk: pokatoliceni pohrvaceni siptari arnauti karika koja nedostaje izmedju covjeka i uspravno hodjuceg majmuna. ka S-U-go Seroslavljevic *****ki dr. rasne cistote<<

/ Najnovije