Recep Tayyip Erdogan uskoro dolazi u Bosnu i Hercegovinu

/ Komentari (16)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Strah

Toga me i strah ,dolazi da zavrne ruke svim Bosnjacima i obeca im med i mlijeko ako odsele za Tursku.

Hercegovac u Bosni

Možda da bude na predizbornom skupu.U svakom slucaju, bolje da ne dolazi.

ALO

NEKA PONESE OVU KNJIGU!? Turski povjestnik Aali (1542.-1599.) rodom iz Galipolja, TRIDESET je godina živio u Bosni na dvoru bosanskih valija (namjestnika). On je prvi u turskoj povijesti bosansko-hercegovačke Muslimane nazvao HRVATIMA. U svomu djelu Tarihi Aali... Croativ.net KAVAZOVIĆU NA’ ČITAJ: Tko su bili stanovnici BIH u očima Osmanlija.

Aja Sofija

Koga briga za Hrvate! Neće na Balkanu biti mira, sve dok ne dođe sultan Erdogan sa vojskom, da dignu minarete na Savin hram u Beogradu? Oni će rešit i Rusiju, to im je dužnost od Boga.

Bosanac

Mrs brko iz Bosne mamicu ti brkatu

DUDEK Krivousti Njofra

Demirel je izborio naziv genocidne tvorevine RS, ti vjerovatno dolaziš da pomognes Smitu da se oživi Fašistička druga TVOREVINA UZP HRHFOSNE MAČEKOVCA KRIVOUSTOG DUDEKA NJOFRE...Mars...djubre usvoji zakon o genocidu u srebrenici.. I TI BI DAO BOSNJAKE ZA RUSKI PLIN..MARS U SRBIJU POMOZI POTOMCIMA..

EU

Hrvati mogu blokirat i Tursku n putu u EU, koja je toliko loša da je hrvatska plata posle ulaska u Uniju otišl na evo 1022 eura.

Pehlivan

Ovaj diktator, tempirano dolazi, pred svake izbore! Čini se da mu je jedini amanet, vezan za našu zemlju, onaj da kriminalna organizacija SDA, ne izgubi vlast. Kada se samo sjetim smrada reisa Kavazovića, kako na preporuku turskog vrhovnog muftije, predlaže da se uče dove za turske vojnike, koji idu da ubijaju kurdske civile! I dan danas me to razbjesni! Zar se može biti tako slijep, i ne razlikovati, dobro od lošeg, crno od bijelog?!

B

SVAKE IZBORE ON DOLAZI PAMET U GLAVU U OKTOBRU...

user90104

*** IDI U SRBIJU TAMO ULAZES SVOJ NOVAC.

No name no name

Nek ide u Srbiju il genocidnu svojoj braći.Sam kad treba da se Bošnjaci iskoriste u njegovu svrhu dolazi .A on je najveći krivac za genocidnu.On je Aliju nagovorio da potpiše primirje i da pokloniti njegovoj braći našu ZEMLJI našu prandjedovini.Mars u pizdu materinu.Nije bio 11 jula koji ***** sad traži da ovog nesposobnog smoklju Alijinog sad podvori da da dio Bosne i ustasama

No name no name

Toga me i strah ,dolazi da zavrne ruke svim Bosnjacima i obeca im med i mlijeko ako odsele za Tursku. ka Strah DIJETE TI KREPANO ***** ZAVRNUT ĆE MO MU VAMA RUKE NE BRINITE NISU VISE 90GE A I BRAĆA NASA MUDZAHEDINI JEDVA CEKAJU

alejalipa92

Demirelu svaka čast i kapa do zemlje. Ovaj sad, nemože Demirelu ni pertle na cipelama da veže. Sumnjam da bi mu i to stari dozvolio.

NRW

Neka ostane tamo gdje jest, nikad nam nije dobra ni donio.

Adi

Koji ces nam ***** teroristo

Adi

Koga briga za Hrvate! Neće na Balkanu biti mira, sve dok ne dođe sultan Erdogan sa vojskom, da dignu minarete na Savin hram u Beogradu? Oni će rešit i Rusiju, to im je dužnost od Boga. ka Aja Sofija Blago tebi pa si debil, nikada ti nije dosadno mamu ti ***** islamisticku u supak

/ Najnovije