Brojne reakcije na Džaferovićevu izjavu: "Mislio na vakcinaciju protiv zaušnjaka"

/ Komentari (12)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

BiH

Bogami je njemu sve mutno pred očima još otkad mu je Bakir ove zube napravio......baš ga nosa....

Fdg

E sad krepajite kad ste ovakvo smetlje izabrali da vas predstavlja

miki

Ovaj nije odgovarao za desetine odsečenih srpskih glava a vi ga pozivate za neku izjavu, smešno pajel ;)

Zavidovici placu za njim

kakva je to intelektualna vertikala, skoro motka

solomun

on vjerovatno zna da su neke vakcine i dosle nekim tajnim putem, pa se svi politicari i njihove porodice, bliza i dalja rodbina, zetovi, kumovi i tazbina vec vakcinisali prosle godine... vidite li da niko jos od ove budzetske gospode nije tesko razbolio ni umro, a ovamo obicni gradjani padaju kao ljese..

I'm not zabezeknut

Ovi ni stida ni obraza nemaju. Pitanje je da li on nema pameti nikako ili misli da smo mi svi totalni idioti?! Nazalost mislim da je ovo drugo. Sto je i njegov jaran Fadil neki dan lijepo objasnio - vlast drzave ne zeli se igrati drzave. A stim da moram dodati - Samo nek se Dinokio ne javlja da kritikuje, vrijeme je da i on podje raditi to za sta je placen. I da pokaze da postoji i izvan SDA a ne kao sjena SDA.

GDJE SU VAKCINE?

Zasto se cuti o vakcinama koje su juce trebale stici? Kad ce atici? Ovog atoljeca?

Lafo Mamone

Sramna izjava nekoga ko bi trebao biti državnik, predsjednik...

Dr Arsla

Sefko, reci sefu konvertitu Zivkovicu da nema nista od unitarne gradjanske dzemahirije. Pa niste u stanju nabaviti 1 vakcinu. Da nije one sadake iz SR i SL, ne bi mi vidjeli jos vakcine zadugo.

Sta,ba

Sta da ocekujeto od sda terorista koje biraju krezave seljacine bez skole i kulture,to jest divljaci.

Guest

BOZE BOZE OVOG KTETENA.

Voksal

Dabogda im nasljednici na vakcinama bili cijeli zivot! Amin

/ Najnovije