Reakcije nakon Mostara: "Šokiran sam današnjom odlukom Naše stranke"

/ Komentari (6)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Stolica

Ne da su samo izgubili načelnika nego i u budučnosti bilo kakvu večinu u gradskom vijeću. Poraz čelnika stranki SDA, DF, SBB, NS, SDP, PMP i onih koji kao nisu učestvovali u izborima. Čelnici stranaka trebaju razmišljati o ostavkama.

cxc

Kojović i Nikšić su ništa drugo nego Milan i Sredoje Lukić današnjice. Baralija i Čavar su današnje biljane plavšić.

BosnjakAntiFGR

HDZ i Dragan Covic vide Mostar kao stolni grad Hrvata, kao hrvatski grad i kao glavni grad nekakve zamisljene UZP HZHB. Neutralan glas u Gradskom vijecu Mostara je glas za HDZ. Ako ste neutralni na strani ste HDZ-a. To je Kojovic uradio, bas isto ono sto je SDP uradio 2008 kada je doveo Ljubu Beslica na vlast. Vasa lazna borba protiv nacionalista je borba protiv SDA. Svaki put kada Bosnjaci zele imati svoju nacionalnu politiku za opstojnost na ovim prostorima, nadje se FGR govno da prica da Bosnjaci ugrozavaju BiH. Kojovic nema nijedan opcinski odbor NS-a u genocidnoj rs, niti u opcinama u FBiH gdje su Hrvati u vecini. Samo je u Kantonu Sarajevo, u Mostaru i u Tuzli. Cilj mu je ovladali bosnjackim prostorom. Poslije ovoga danas, ne vidim koji bi Bosnjak trebao glasati za cetnickog vojvodu i novinara YUTEL-a koji je u jesen 1991, pravio prilog sa ratnim zlocincem i komadantom Druge vojne oblasti JNA Milutinom Kukanjcem kada je Kukanjac rekao: Muslimani lazu da se JNA ukopava oko Sarajeva.

Trampo

Boška može biti prezadovoljna. Odradila je za nekog dobar posao.Naivna Irma je mogla odmah vidjeti da je izdana od strane same njene stranke i BIH bloka. Da nije tako dobila bi više glasova.

JA1

Denise ne seri jadove jadni, pogledaj sta govore Kojovicu i ljudima iz nase stranke i onda ih jos treba podrzati. Pa to su SDA zlocinci isti kao i HDZ, koja je razlika

Narodni glasac

konvertit Zivkovic izgubi i Mostar. bice zanimljivo vidjeti kako ce vas Bosnje da ubjedi da je bas on pobjedio.

/ Najnovije